Fransa'nın tarihi soykırım ve katliamlarla dolu. 1830' da sömürge olarak işgal ettikleri Cezayir' de her türlü insanlık suçunu çekinmeden işleyen Fransızlar, 1962' de bağımsızlığın�
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, çocuk istismarı konusunda Türkiye'nin idam cezasını yeniden tartışması gerektiğini söyledi.
İstanbul'da birbiri ardına gelen 'bomba' ihbarları polis ekiplerini alarma geçirdi. Ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi alıp paketleri incelerken, bir polis helikopteri de çevrede devriye
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde çalışma ofislerine ‘böcek’ koymakla suçlanan 5 polis; ÖSYM’nden soruları paralele servis ettiği iddia edilen Mustafa Asil’in ardı
ABD'nin New York kentindeki Eyüp Sultan Camisi'ndeki Cuma hutbesine, bir grup üniformalı New York polisi de katıldı.
Paris’te öğle vakti yaklaştıkça kentin 18’inci bölgesi Barbès’teki Müslümanlar Cuma namazı için camilerin yolunu tutmaya başlıyor.
Gazze'de etkili olan sağanak nedeniyle su basan mahallede mahsur kalanlar küçük teknelerle taşındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile telefonda görüşerek, Paris'teki terör saldırısı nedeniyle taziyelerini iletti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliğine Doç.Dr. Zeliha Koçak Tufan'ı atadı. Facebook Twitter Linkedin Google
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, operasyon sonrası kameraların karşısına geçti.
IŞİD Sözcüsü Muhammed El Adnani, Kürt gruplarla aralarındaki savaşın ırk savaşı olmadığını söyledi
Başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin kişisel bilgilerinin ele geçirilmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 10 polis hakkında iddianame hazırlandı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Meclis Araştırma Komisyonu üyesi milletvekilleri, komisyon kararını görmeden hazırladıkları muhalefet şerhini komisyona sunduklarını açıkladı.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle, 12-13 Ocak'ta Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, elektrik faturalarındaki kayıp-kaçak bedeline ilişkin, "Yine olacak, çünkü şirketlerin başka çaresi yok'' dedi.