Anayasa Mahkemesi, 92 gündür tutuklu olan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün, "kişi hürriyeti ve güvenliği haklarının ihlâl edildiğin
İran halkı yarın iki seçim yapacak; ilki Meclis, ikincisi dini lideri seçme yetkisine de sahip Uzmanlar Meclisi için. Seçmenin önündeki soru, nükleer anlaşmayı yapan Cumhurbaşkanı Ruhani
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Somali'de kurulan Afrika Birliği barış gücü kapsamında ülkeye giden Kenyalılara yönelik yapılan saldırıda 180 Kenyalı askerin öldüğü açıklandı.
Rus Sözcü Zaharova, Esad rejimini desteklemediklerini fakat Esad rejiminin terörle mücadelesini desteklediklerini söyledi.
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, kötüye giden Mısır ekonomisini kalkındırmak için planlarını açıklarken "Gerekirse kendimi bile satarım" dedi. Sisi'nin bu sözleri hem tepki çekti, hem de so
Muhatabın kim olduğu, anlamı bütünüyle etkileyen hatta belirleyen çok önemli bir seçimdir. Buna göre muhatabın mümin ya da kâfir olması manayı baştan aşağı değiştirebilir. Bu değ
Avrupa ülkelerinin sınırları kapatması sonucu Yunanistan içinde bulunan binlerce sığınmacı mahsur kaldı. Yunanistan'daki geçici sığınma merkezleri dolup taştı.
Suudi Arabistan öncü birliklerini taşıyan askeri kargo uçakları İncirlik hava üssüne geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "İslam’da olmayan bazı geleneklerin kadınları ikinci planda konumlandırdığını görüyoruz" dedi.
AGİT Müslümanlara Karşı Hoşgörüsüzlük ve Ayrımcılıkla Mücadele Özel Temsilcisi Şenay, Avrupa’da göçmen akınına ilişkin olarak İslamofobik nefret söylemi ve suçlarının artmay
Sakarya'da özel bir firma tarafından yapılan sondaj çalışmaları sonucu Söğütlü, Serdivan ve Ferizli ilçelerinde doğalgaz bulundu.
HDP'li vekil Ertuğrul Kürkçü ile AK Partili vekil Bülent Turan arasındaki "etekli arkadaş" tartışmasına Pervin Buldan tepki gösterdi.
ABD gazetesi Huffington Post, ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidara gelmesinin ardından Türkiye’nin NATO’dan giderek uzaklaştığını ve İttifakın Türkiye’yi ihraç etme zama
PKK Sözcüsü Demhat Agit, Kürdistan Bölgesi’nin Türkiye’ye uzanan petrol boru hattının patlatılmasıyla ilgilerinin olmadığını söyledi.