Arap Birliği Genel Sekreteri Ebu'l Gayt, "Kuveyt Emiri'nin yaptıkları sadece Körfez İşbirliği Konseyini değil tüm Arapları temsil etmektedir." dedi.
Dört Arap ülkesinin aldığı skandal kararın ardından açıklamalarda bulunan Yusuf el-Karadavi, fikrini bir saat dahi esir edemeyeceklerini söyledi.
Şimdi daha güçlü ve daha sık bir biçimde sormak icap ediyor: Ömer Faruk Kavurmacı ve Ekrem Yeter’in FET֒den tutuklanıp adli kontrol şartıyla tahliye edilmesi adalet ve siyasetin üzerin
“En küçük eleştiri yapanı aforoz ediyorlar. Halbuki insanlar daha doğruyu, daha iyiyi bulmak için bu yapıcı eleştirileri dile getiriyorlar. ‘Hayır, senin eleştirmeye hakkın yok’ diyen
İngiltere'nin başkenti Londra'da temaslarda bulunan Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, İngiliz mevkidaşı Boris Johnson ile bir araya geldi.
Katar Havayolları, Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü'ne 'Körfez ülkelerinin hava sahalarını Doha'ya kapatmalarının hukuksuz bir uygulama olduğunu ilan etmesi' çağrısında bulundu.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sadi Bilgiç, Ankara’da bulunan Kara Havacılık Okulu’nun 2018 yılında Isparta’ya taşınacağını söyledi.
Melda Onur, depremden yaklaşık 2 saat önce, '2 gündür şehir merkezlerinde görülen yılan haberleri var. En son 1999 depremi az öncesi olmuştu. Demedi demeyin.' paylaşımında bulunmuştu.
Esed rejiminin Suriye'nin güneyindeki Dera ilinin muhaliflerin kontrolünde bulunan merkez semtlerine yoğun saldırıları sürüyor.
Kuveyt Dışişleri Bakanı Şeyh Sabah Halid es-Sabah, Katar'ın Körfez ülkeleriyle yaşadığı krizin 'kesin olarak' doğrudan diyalog yoluyla çözülmesi gerektiğini ifade etti. Katar'dan LNG
Karlov suikastını soruşturan başsavcılık tetikçi Mevlüt Mert Altıntaş ile KKTC’de otelde buluşup suikast emrini veren 5 FETÖ ‘abisi’nin izine ulaştı. 5 ‘abi’den biri KKTC’de akadem
Kuzey Kivu Valisi Julien Paluku silahlı kişilerin ülkenin doğusunda bulunan Beni kentindeki cezaevine saldırısında 8'i cezaevi personeli 11 kişinin öldüğünü söyledi.
Kosova'da seçmen erken parlamento seçimleri kapsamında sandık başına gidiyor. 2 Türk partisinin de bulunduğu seçimlerde 1 milyon 872 bin seçmen oy kullanacak.
Milli Savunma Bakanı Işık, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak ile Irak sınırının sıfır noktasındaki Dağlıca Üs Bölgesi'nde incelemelerde bulundu, Mehmetçik'le sahur
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yalova’nın Altınova ilçesi tersaneler bölgesinde Kenya için inşa edilen yolcu gemisinin denize indirilme törenine katıldı. Bakan A