İstanbul Valiliği, bugün Beyazıt'ta yapılması planlanan toplantı ile yürüyüşün uygun bulunmadığını açıkladı.
AK Parti Asgari Ücret Tespit Komisyonunu’nda bu yönde karar alınması için taraf olacak. Ancak eğer bu olursa sadece asgari ücretliler değil tüm ücretliler kazançlı çıkacak.
Demirtaş, bugün yaptığı açıklamada halkı sokağa dökmeye yönelik herhangi bir açıklamasının olmadığını ve ortaya çıkması durumunda istifa edeceğini söyledi. 50’den fazla insan�
Merkezi Washington'daki düşünce kuruluşu Brookings Enstitüsü'nde uzman Richard Kauzlarich Rusya'nın büyük hesaplama hatası yaptığını söyledi
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde duvar üzerinde bez parçasına sarılı şekilde 11-12 yaşlarında bir erkek çocuk cesedi bulundu.
İstanbul'da akşam saat 21.30 sıralarında bastıran şiddetli sağanak yağış etkili oldu
Ankara'daki Gar meydanında bulunan şüpheli paket için güvenlik şeridi açan polise tepki gösteren bir kişi, çantayı tekmeledi.
Mısır'ın eski Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in kamu fonlarını şahsi harcamalarında kullandıkları için üç yıl hapis cezasına çarptırılan iki oğlu bugün serbest bırakıldı.
Havaların soğumasıyla birlikte ateşkes ilan eden PKK, üyelerinin geri çekilmesi için çağrı yaptı. Örgüt kış hazırlıkları için her yıl bu dönemlerde tek taraflı ateşkes ilan ediy
Irkçılar, Almanya'nın Doğu Saksonya eyaletinde, mültecileri bulamayınca onlara yardım eden gönüllülere ve polise saldırdı.
Psikiyatrist Profesör Kemal Sayar'a göre, Ankara'daki patlama toplumda travmaya yol açtı ve bunu iyileştirmenin yolu, eylem etrafındaki sis bulutunun dağıtılmasından geçiyor. Sayar, "Yasım
Cemaate yakın bazı kanalların, Tivibu, Digiturk ve Turkcell TV'den sonra bugün itibarıyla Kablo TV ve Teledünya platformlarından da çıkarıldığı ortaya çıktı.
Mısırlı alim Prof. Dr. Zağlul en-Neccar, Türkiye'nin Müslümanların umudu olduğunu ifade ederek bu umuda yönelik komplolar kurulduğunu söyledi
Suriye'de Demokratik Birlik Partisi'ne (PYD) yakınlığıyla bilinen gruplar 'Suriye Demokratik Güçleri' adı altında birleşerek yeni bir stratejik hamlede bulundular.
Rus devlet doğalgaz şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller, Ukrayna'ya bugünden itibaren gaz göndermeye başladıklarını duyurdu.