Başbakan Ahmet Davutoğlu, Show TV'de konuk olduğu programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Letonya'da İslami Kültür Merkezi Basın Sözcüsü Robert Klimoviç, Letonya'nın 50 yıl içinde Müslüman bir ülke haline geleceğini söyledi.
VAN kent merkezinde bugün öğle saatlerinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 terörist öle ele geçirilip 1 terörist yakalanırken, 1 polis de ağır yaralandı. Yaralı polis yapıl
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankırı'da bir açılışta yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.
Hicret, bir kararın sonucunu uygulamaya koyabilme iradesidir. Bu iradeyi besleyen büyük bir psikolojik ve duygusal desteğe ihtiyacı vardır.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, dün tanıtılan yerli otomobilin Cadillac BLS’nin kopyası olduğu iddiasına ilişkin açıklamada bulundu.
Suriye'deki Nusret Cephesi lideri, Beşar Esad ve Hizbullah lideri Hassan Nasrallah'ın başına para ödülü koydu.
Ankara'da yaşanan büyük patlamada incelenen görüntülerden tanıdık bir isim çıktı. Bu isim Suruç bombacının ağabeyi Yunus Emre Alagöz.
Yazar Orhan Pamuk İtalya’nın La Repubblica gazetesine verdiği röportajda Türkiye’deki son olayları değerlendirdi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik çirkin ithamlarda bulund
İstanbul polisinin bu sabah organize suç örgütüne bir operasyon düzenlediği öğrenildi.
PKK'nın PYD aracılığıyla ABD'den Stinger füzesi talep etmesiyle ilgili haberler hakkında konuşan Başbakan Davutoğlu, "Irak'ta kullanıldığını, Türkiye'de kullanıldığını tespit eder
PKK'nın PYD aracılığıyla ABD'den Stinger füzesi talep etmesiyle ilgili haberler hakkında konuşan Başbakan Davutoğlu, "Irak'ta kullanıldığını, Türkiye'de kullanıldığını tespit eder
Suriye ordusu Halep'teki muhaliflere karşı İran ve Lübnan Hizbullahı ile birlikte Rusya'nın hava desteğiyle kara operasyonu başlatacak.
Başbakanı Merkel'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu ile İstanbul'da bir araya geleceği açıklandı.
Çin Komünist Partisi yayın organı Halkın Günlüğü, Suriye'de askeri operasyonlara girişen ABD ve Rusya'yı Soğuk Savaş rekabetine geri dönmekle eleştirdi.