Suriye muhalefeti Cenevre’ye gelmek için şartlar öne sürerek, hem ABD’den hem BM’den güvenceler aldı. Kendileri olmadan Cenevre görüşmelerinin tiyatrodan öte gitmeyeceğini de dünyaya ka
İstanbul Beşiktaş'ta polis, hareketlerinden şüphelendiği ve "Dur" ihtarında bulunduğu sırt çantalı bir kişiyi, uyarılarını dikkate almayınca bacağından vurarak durdurdu.
Türk Dışişleri, 29 Ocak'ta bir Rus savaş uçağının Türk hava sahasını ihlâl ettiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rusya bu ihlâllerine devam ederse sonuçlarına katlanmak mec
Sınır Tanımayan Doktorlar, Madaya'da aybaşından bu yana 16 kişinin daha açlıktan yaşamını yitirdiğini açıkladı.
Görüşmelere katılma kararı alan Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi bugün Cenevre'ye geliyor.
Marmara İlahiyat Fakültesi Profesörü Mehmet Ali Büyükkara, İran'da davet edildiği bir toplantıda konuşmasını yapmasına izin vermediler.
Finlandiya’ya sığınma talebinde bulunan 32 bin mülteciden 20 binine olumsuz cevap verileceği ve ardından sınır dışı edilecekleri belirtildi.
Filistin yönetimi, Fransa'nın barış görüşmelerinin yeniden başlaması için girişimde bulunacakları yönündeki açıklamalarından duyulan memnuniyeti dile getirdi.
Göreceksiniz, Paralelin başına gelen onlara yaklaşan İran’ın da başına gelecektir.. Cenevre’deki yağma lobisi PYD ve YPG’yi çözüm için masaya davet ederken aslında kendi ayaklarına s
Kaddafi'nin devrildiği 2011'den bu yana istikrar arayışının sürdüğü Libya'da ulusal mutabakat çabaları devam ediyor.
Sur'da bulunan tarihi Ulu Cami'de cuma namazı çıkışında vatandaşlar terör örgütü PKK'ya, HDP'ye ve kazılan hendeklere tepki gösterdi.
Bakan Işık, milli yüksek güçlü lazer silahını geliştirdiklerini, bu sistemin, insansız hava araçları, seyir füzeleri ve havan mühimmatlarına karşı kullanılabileceğini söyledi
İran Körfezi’ndeki ABD-İran gerilimi devam ediyor. 12 Ocak’ta Amerikan askerlerinin kısa süreli gözaltına alınmasının ardından bu kez de İran tarafından Amerikan uçak gemisine ait insa
Hollanda hükümeti, hava kuvvetlerine ait savaş uçaklarının Suriye'deki IŞİD hedeflerini vurmasını kabul etti.
İsveç İçişleri Bakanı Ygeman, sığınmacı krizinde Avrupa'nın sınıfta kaldığını belirterek, "Bu krizden ancak Türkiye'nin yardımı ile çıkılabilir" dedi.