Türkiye’ye yakınlığıyla bilinen Alman gazeteci Martin Lejeune, Almanya'nın gelecekteki bir darbe için hazırlık yaptığını iddia etti.
Almanya'da göçmenler tarafından kurulan ve yedi yıldır faaliyet gösteren Yenilik ve Adalet Birliği Partisi (BIG), 24 Eylül 2017 tarihinde yapılacak olan Almanya Milletvekili Genel Seçimleri'
İngiltere'de 13 yaşındaki oğlu telefon mesajlarına cevap vermeyen bir baba, oğlunu yanıt vermeye zorlayacak bir uygulama geliştirdi.
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Türk Toraks Derneği Tütün Kontrolü Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Oğuz K
Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradeş eyaletinin Muzaffarnagar kentinde bir trenin 6 vagonunun raydan çıkması sonucu en az 10 kişinin hayatını kaybettiği, 65 kişinin de yaralandığı bildir
Ürdün'ün Ankara Büyükelçisi Adayele, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerçekleştireceği Ürdün ziyaretiyle ilgili "Bu ziyaretin iki dost halkın faydasına olacak ekonomik, siyasi ve kültürel
Kanun hükmünde kararnameyle (KHK) evlilik programlarının yayından kaldırılmasının önünün açılmasının ardından kanal yöneticileriyle bir araya gelen RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya k
İbrahim Kalın 'Bazı ülkeler 'iyi teröristler' ve 'kötü teröristler' arasında sanal bir ayrım yapmayı sürdürüyor'
İstanbul Bayrampaşa'da bir işyerinde çıkan yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yangında 1 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı açıklandı.
Avustralya'nın Sidney kentinde bir kişi kalabalığın üzerine aracıyla daldı. Yerel basın, biri çocuk 6 kişinin yaralandığını duyurdu.
Gece yarısı bir sızma operasyonu yapan ÖSO birliği, Afrin’in doğusundaki Tel Rifat’ın kuzey girişini tutmak için kurulan ve kale gibi olan YPG’nin güvenlik noktasını havaya uçurdu.
Mardin'in Midyat ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen ve gözaltına alınan bir terörist tutuklandı.
'Arap ordusu bir savaşta ne zaman darboğazda kalsa arkalarından beş altı kişilik Yugoslav mücahidleri gönderilirdi.'
Son gelişmeler, 'Türkiye ve İran ilişkilerinde yeni bir sayfa mı açılıyor?' sorusunu akıllara getirdi.
Lüleburgaz'da bir etkinliğe katılan tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Türkler arasında Azeri diye bir millet yok, onu Stalin hıyarı çıkardı' dedi.