Avusturya'da merkez sağ Avusturya Halk Partisi ve aşırı sağcı Özgürlük Partisi, ülkede kurulacak koalisyon hükümeti kurma görüşmeleri için bir araya geldi.
YPG Sözcüsü Mahmud, ABD'nin kendilerine ne kadar silah verdiklerine dair bir sayı veremeyeceklerini söyledi.
Rusya’nın, Fransa büyüklüğünde bir kara parçasını kül edebilme özelliğine sahip yeni nesil termonükleer füzesi 'Satan 2' testlere başlıyor
MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, "Bu MHP’yi bölmek için, yok etmek için yapılan bir projedir. Ama bunlardan hiç kimse başarılı olamayacaktır" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı İbadi kritik görüşme sonrası ortak açıklama yaptı. Erdoğan açıklamasında Kuzey Irak referandumu sonrası bölgedeki gelişmelere ilişkin, "Ba�
Beylikdüzü'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.
Ankara Keçiören'de bir apartman dairesinde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Mao’dan sonra yaşarken adı anayasaya giren ilk Çinli lider oldu. Kararı Çin Komünist Partisi’nin 2 bin 300 delegesi onayladı. Cinping, sağlıklı olduğu s
Bu sebeple geçen günler geçmemiştir. Biz bu “gam yükünü” omuzlayıp hesap verilecek meydana kadar taşıyacağız. Bunu akıldan hiç çıkarmayalım. Ömür, dünya hayatı, insanlara Cenab-
Suudi Arabistan'ın Suriye'de PYD'ye insani yardım malzemeleri dolu bir çok tır gönderdiği iddia edildi.
ABD Medyası, Merkezi Haber Alma Teşkilatı CIA’in Afganistan’da Taliban üyelerini hedef alan yeni bir ‘avla ve öldür’ misyonu başlattığını yazdı.
İsrail Başbakanı Netanyahu’nun, Afrikalı devlet başkanlarıyla, ülkeye gayrimeşru yollardan giren göçmenlerin “zorla” gönderilmesini sağlayan bir anlaşma yaptığı ortaya çıktı.
PKK’nın Karadeniz’de kış yapılanmasına karşı Giresun’da yürütülen operasyonlarda Dereli ilçesine bağlı Kulakkaya Yaylası kırsalında bir terörist yakalandı.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Pakistan Başbakanı Şahid Hakan Abbasi ile görüştü. Tillerson'ın havalimanında orta düzey bir Pakistan Dışişleri Bakanlığı yetkilisi tarafından
Trabzon-Bayburt arasında bulunan Derebaşı virajları, bir internet sitesi tarafından dünyanın en tehlikeli yolu seçildi.