ABD Dışişleri Sözcüsü Jen Psaki ABD'nin 2015 mali yılında bin ila iki bin arasında, 2016 mali yılında ise bu rakamın biraz üzerinde Suriyeli mülteciye daimi oturma izni verileceğini sö
ABD'deki Quba İslam Enstitüsü’nde çıkan yangın binada büyük tahribata yol açtı. Açıklama yapan okul, ön soruşturma sonucuna göre yangının bir kişi tarafından çıkarıldığını b
İsrail, ‘taş atmak, yol kesmek ve bıçak taşımak’ suçlamaları ile hapiste tutuğu 14 yaşındaki Melek Hatip'i serbest bıraktı. Küçük Melek, “Çıktığım için mutluyum” dedi.
Afyonkarahisar'da kar temizleme çalışmaları sırasında yolu kapatmak için emniyet şeridinin bir ucunun taşeron firma işçisinin koluna bağlanması tepki çekti.
Siyonist güçler, Batı Şeria'nın çeşitli kentlerinde, "Yahudi yerleşim birimi inşası ve ayrım duvarını" protesto etmek isteyen Filistinli göstericilere saldırdı.
İran'ın eski cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad vefat eden annesinin cenaze töreninde mezarın içine girerek bir süre yattı.
İslam karşıtı komşuları tarafından katledilen üç Müslüman gençten Deah Barakat'ın teyzesi yenisafak.com.tr'ye konuştu. Yeğeni gibi Suriyeliler için yapılan yardım kampanyalarının g
İşçi Partisi 15 Şubat Pazar günü Ankara’da olağanüstü kurultay yapacak. Kurultay gündeminde isim ve tüzük değişikliği var. Kurultayda İşçi Partisi’nin adının Vatan Partisi olmas�
İngiltere'de çıkan yeni bir yasaya göre, küçük bir şüphe üzerine bile artık Müslümanlar takip edilebilecek, terör soruşturması geçirebilecek. "Terör faaliyeti"nden şüphelenilen İn
Pakistan'ın Peşaver kentinde Şiilere ait bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda ölenlerin sayısı 19'a, yaralı sayısı 50'ye yükseldi.Güvenlik güçleri ve cami içindeki saldırganlar a
Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliği’nde Milli Eğitim Bakanlığı’nca (MEB) yapılan değişiklikle birlikte ehliyet sınavlarındaki başarı oranlarında düşüş yaşandı.
Rusya Harb Akademileri'nde, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bazı ülkelerdeki askeri üslere saldırı düzenlenen bir simülasyon hayata geçirildi.
Osmanbey’de bulunan bir hana gelen 3 şüpheli, iddiaya göre alacak verecek meselesi nedeniyle işyerindeki çalışanları silahla rehin aldı. Şüpheliler, olay yerine gelen polise teslim oldu.
Çözüm sürecinde tarihi an çok yakın. İmralı’da Öcalan, “PKK tüm unsurlarıyla silah bıraksın. Artık silahlı mücadele bitmiş, siyasi mücadele başlamıştır” dedi. Ancak mesajı al
DEAŞ, Fransa'da bir süpermarkete eylem düzenleyen Amedy Coulibaly'nin eşi Hayat Boumeddiene ile yaptığı röportajı yayımladı.