Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi'nin ofisinde kaydedildiği öne sürülen ses kaydında, Mısırlı yetkililer BAE'nin desteğiyle Libya'da destekledikleri birliklere silah gönderilmesini ko
Meksika'nın batısında güvenlik güçleri uyuşturucu çetesi üyesi olduğunu tahmin ettikleri 42 silahlı kişiyi öldürdü. Çatışmada bir de polis hayatını kaybetti.
Ukrayna'da ateşkese rağmen Rusya yanlısı ayrılıkçılarla ordu birlikleri arasında çıkan çatışmalarda 4 kişi hayatını kaybetti.
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Kano kentinde Efendimiz Hazreti Muhammed'e (SAV) hakaret etmekle suçlanan bir din adamının cezalandırılmasını isteyen yüzlerce kişi şeriat mahkemesini ateşe v
Türkiye’nin ve Avrupa’nın deniz üzerine kurulan ilk ve tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı Davutoğlu ve Erdoğan'ın ortalık katılımıyla açıldı.
HRW, Azerbaycan'a siyasi mahkumların serbest bırakılması için baskı kurulması gerektiğini açıkladı
Fetih Ordusu, rejim güçlerinin askeri karargah olarak kullandığı Cisr eş-Şuğur'un güneybatısındaki devlet hastanesinin kontrolünü ele geçirdiğini duyurdu.
Suudi Arabistan’ın Katif şehrindeki saldırının hemen arkasından Yemen’in başkenti Sana’da Husi ağırlıklı Sayyah Camii’nde de bir bombalı saldırı gerçekleştirildi.
ABD'deki bir federal hakim, CIA işkence raporunun tamamının yayınlanmaması yönünde karar verdi.
AB Bakanı Volkan Bozkır, Avrupa Birliği ile vizelerin kalkması gerektiğini açıklayarak "Geri Kabul Anlaşması’nı feshedeceğiz, hakikaten edeceğiz" restini çekti.
Gazze'ye uygulanan ablukanın, ekonomide sebep olduğu mali kriz dolayısıyla Gazze, dünyanın en büyük yoksulluğu yaşayan bölgesi olmak tehlikesiyle karşı karşıya
Star gazetesi yazarı Sibel Eraslan Mısır'daki idamları durdurmak için İslam toplumlarının akilleri veya sivil liderlerden oluşan bir çözüm grubunun acilen devreye girerek sırada bekleyen
ABD Başkanı Barack Obama, Irak'ta Ramadi kentinin IŞİD'in eline geçmesini "taktiksel bir gerileme" olarak niteledi, ABD’nin IŞİD'e karşı yürütülen savaşı kaybetmediğini söyledi.
Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş Metro Hattı inşaatında meydana gelen kazada bir işçi hayatını kaybetti
Van'da 'HDP dışında başka partinin girmesi tehlikeli ve yasaktır' yazılı pankartla seçmen bir kez daha tehdit edildi.