İzmir'de bir lokantada yemek yiyen müşterilere mendil satmak isteyen Suriyeli çocuk, lokanta çalışanı tarafından dövüldü.
Cemaat’in yayın organı Zaman gazetesi yazarı Ahmet Uran Alkan, “İstikbâl TKP'nin!” başlıklı bir yazı kaleme alarak gelecek genel seçimde TKP’ye oy vereceğini açıkladı.
Terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı YPG ile eli kanlı Esad ordusu, Haseki ilinde DAEŞ’e karşı ortak hareket etmeye başladı. Rejim güçleri Kürtlere silah desteğinde bulunurken, ABD�
Suruç’ta kanlı bir terör vahşeti yaşandı. HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş yine tehlikeli bir çağrı yaptı. İşareti alanlar 32 kentte ortalığı savaş alanına çevirdi. Demirtaş’
ABD'nin Florida Eyaleti'nde bir silah dükkanı sahibi, Müslümanların içeri girmesini yasakladı
İsrail Dışişleri Direktörü Gold, "Ortak tehditler, iki ülkeyi yakınlaştırmak ve çaba harcamak zorunda bırakıyor" dedi.
ABD, Nusra Cephesi ve El Kaide bağlantılı olarak tanımladığı Horasan Grubu'nun lideri Muhsin el Fadli’yi hava kuvvetlerinin düzenlediği bir operasyonla öldürdüğünü açıkladı.
Kırgızistan hükümeti, iki ülke arasındaki işbirliği anlaşmasını tek taraflı olarak feshetti. Gerekçe; ülkede ömür boyu hapse mahkûm edilen gazeteci Azimcan Askarov’un ABD Dışişler
Mısır'ın darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin küçük oğlu Abdullah, bir yıllık hapis cezasının ardından tahliye edildi.
Almanya’nın Saarland eyaletinde İslam din dersi bir pilot uygulamayla ilköğretim müfredatına alındı.
İstanbul'da iki kum kosterinin çarpışması sonucu biri batarken gemide bulunan 12 mürettebattan birine ulaşılamadı
HDP DEAŞ’ı işaret etti.Hükümet ile DEAŞ’ı adeta eşitleyerek önemli bir algı operasyonu yaptı...
Suruç’taki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden İsmet Şeker’in önce Atatürk Havalimanı’na getirilen cenazesi Gazi Mahallesi’nde kalabalık bir grup tarafından karşılandı.
Eli kanlı terör örgütü DAEŞ katliamlar yaparken, PKK da saldırılarını sürdürüyor. Önceki gün bir askeri şehid eden, 2 askeri de yaralayan PKK militanları, dün de TIR’ları ateşe ve
İngiliz Times gazetesi Suruç patlamasıyla ilgili yayınladığı bir haberde, saldırının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uyarı olduğunu belirtti...