Suriye'de Esad rejimine ait bir savaş uçağı, muhaliflerin kontrolünde bulunan Türkiye sınırına yakın Ariha kasabasında düştü. Olayda 12 kişi ölürken, çok sayıda yaralı var.
Kobani süreciyle birlikte PKK’nın, ''Pirsus Kantonu'' projesini adım adım hayata geçirmek için yoğun faaliyet gösterdiği ortaya çıktı.
Rize'de yapılan yarışmanın finalinde Kahramanmaraş bölgesinden Raşit Tayyip Fındık birinci oldu
Ramallah'ta bir araya gelen sosyalist gruplar, Batı Şeria ve Gazze Şeridi arasındaki siyasi bölünmüşlüğe son verilmesini istedi
Kırıkkale'de, Kızılırmak Nehri'nde bir balıkçı tarafından fark edilen cisimlerin, özelliğini yitirmiş eğitim bombaları olduğu öğrenildi.
Suriye Türkmenleri Temsilcisi Abdülkerim Aga, Suriye’nin kuzeyinde uluslararası gücün bir oyun oynadığını söyledi.
Hayatta her şeyin bir fiyat varsa, her provokasyonun bir maliyet ve bir de getirisi olmalı değil mi?
Bilecik'te tarlada kilogramı 5 kuruştan alınan karpuz market raflarında 75 kuruşun üstünde bir fiyata alıcı buluyor
Ankara'daki 2. Dünya Kırım Tatar Kongresi'nde konuşan Ukrayna Devlet Başkanlığı Kırım Tatar İlişkilerinden Sorumlu Yetkilisi Mustafa Cemilev, Ukrayna yönetiminin Müslüman askerlerden ol
Amerikalı bilim insanları, geliştirdikleri bir implant sayesinde farelerin hareketlerini uzaktan kumandayla kontrol edebilmeyi başardı.
AYM'nin kararının ardından Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı dershane yöneticileriyle bir araya geldi
Birleşmiş Milletler Irak'ta temmuz ayında ülkede yaşanan şiddet olaylarının raroprunu yayımlandı...
Gümüşhane’nin Kürtün İlçesi'ne bağlı Günyüzü Köyü yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı terörist arasında çatışma çıktığı bildirildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü, terör örgütlerinin canlı bomba eylemlerine dair harekete geçti. Bomba yüklü bir aracın Trabzon'a geldiği bilgisine ulaşıldı.
16 şehit ve onlarca yakılan araç sonrasında PKK'ya silah bırakma çağrısı yapamayan Demirtaş köşeye sıkışınca kurnaz bir çağrıya imza attı.