Şırnak’ın Silopi ilçesinde PKK’nın gençlik merkezi olarak kullandığı bir binaya operasyon düzenlendi.
PKK'lı teröristler bu kez Diyarbakır Sur'da görev yapan bir kadın öğretmeni vurdu.
Aydın'da bir kahvehane sahibi, kurduğu kitaplıktan kitap ödünç alıp okuyan müşterilerinden çay parası almıyor.
Örgütün son aylardaki birçok raporunda Rusya'daki insan hakları ve ifade özgürlüğü ihlallerine vurgu yapıldı.
Rusya, Federal Güvenlik Servisi'ne yakınlığıyla bilinen Your news wire adlı haber sitesindeki bir habere göre Türkiye'ye operasyon yapacak.
Çok daha hızlı ve sorunsuz kablosuz internet için tarihi bir adım daha atıldı.
Şırnak'ta sivil bir askere sabah saatlerinde uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Uzman çavuş hastanede şehit oldu.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, havayolu taşımacılığını kullanan yolcu sayısında yüzde 10'luk bir artış sağlandığını belirtti.
IŞİD, 43’ü Kaide militanı olan 47 kişiyi idam eden Suudi Arabistan’ı, hapishaneleri yerle bir edip mahkumları serbest bırakmakla tehdit etti.
Florida eyaletinin güneyindeki bir camiye elindeki pala ile zarar verip olay yerine domuz ürünleri bırakmakla suçlanan bir şahıs güvenlik yetkilileri tarafından tutuklandı.
Kuzey Kore, nükleer merkezi yakınlarında sarsıntı tespit edilmesinin ardından yaptığı açıklamada 'başarılı bir hidrojen bombası denemesi yaptıklarını' duyurdu.
Türkiye'yi canlı bombalarla kan gölüne çevirmek isteyen örgütlere büyük darbe vuruldu. 2015 yılında emniyet ve istihbarat birimleri 32 canlı bombayı intihar eylemi yapamadan etkisiz hale
ABD'de 5 eyaletin ardından Kaliforniya Eyalet Meclisi'ne de İsrail'in tecrit edilmesini önlemek amacıyla bir karar tasarısı sunuldu.
Zeytinburnu'nda bir kadının çantasını gasp eden Afgan uyruklu 3 kişi, yaya olarak kaçarken durdurdukları bir taksiyi de gasp etti.
İstanbul Fatih'te anneannesi ile birlikte sokakta yaşayan 10 aylık Aybüke, donarak yaşamını yitirdi.