Modern hayatın içinde yaşayıp giderken bizi hakikatten uzaklaştıran, ilk anda fark etmediğimiz birçok çeldirici var. İdeolojiler, siyasi farklılıklar, reklamlar, zihin mühendisleri… Bu �
Sudan ordusunun Darfur ile Kordofan eyaletlerinde iki ay içerisinde halkın elindeki 15 binden fazla silahı teslim aldı.
Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Ankara, İstanbul ve Bursa'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 270 bin sahte ilaç ele geçirildi.
Madrid ve Barselona’da binlerce İspanyol, Katalonya’daki tartışmalı bağımsızlık referandumunun ardından birlik için yürüdü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi Twitter hesabından İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümüne ilişkin bir mesaj yayınladı.
Adana'da bir dilencinin 32 bankada 309 bin lirası olduğu belirlendi.
Irak'ın Ankara Büyükelçisi Hişam Ali Ekber İbrahim el Alevi Başbakan Binali Yıldırım'ın kısa bir süre içinde Bağdat'a gidebileceğini açıkladı. İbrahim el Alevi, "Sınır kapısın�
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye dair Gökçek'in Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarını okumak isteyen gazeteci Abdülkadir Selvi, sahte hesabın kurbanı oldu.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bağımsızlık referandumunun ardından Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani’nin bu hatadan dönebileceğini söyledi. Çavuşoğl
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisini
Nobel Edebiyat Ödülü'nü yazar ve senarist Kazuo Isiguro kazandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bin 244 gün sonra katılacağı AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na ilk kez "cumhurbaşanı ve parti genel başkanı" sıfatıyla başkanlık
Rusya'yı ziyaret eden ilk Suudi Arabistan Kralı olan Selman bin Abdulaziz, Moskova’ya ulaştı.
İki ülke arasındaki ilişkiler tarihinde ilk Rusya ziyaretini gerçekleştiren Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz’in uçağı, Moskova’daki Vnukovo Havalimanı'na iniş yaptı.
Madrid borsası son ayların en büyük düşüsünü yaşadı. Biyoteknoloji firması Oryzon, merkez binasını Barselona'dan Madrid'e çekme kararı aldı.