Sağlık Bakanlığı, Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçları ile bakanlık ve bağlı kuruluşlarda 9 bin 95 kadrolu memur istihdam edecek.
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Kandil'den bir tanesi daha konuşmuş. Diyor ki 'Hükümet, gereken adımları atmıyor, toplamıyoruz kongreyi' Sen toplayacaktın da ne engel oldu?" dedi.
Yahudilerin yerleşim birimleriyle çevrili 'Burin Köyü'nün sakinleri insan hakları ihlalleri ve yasaklarının gölgesinde hayatlarını sürdürmeye çalışıyor.
YSK, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "seçim yasaklarını açıkça ihlal ettiği gerekçesiyle uyarılması" istemiyle HDP'nin yaptığı başvuruyu oy birliğiyle reddetti.
Recep Tayyip Erdoğan, partilerin asgari ücret vaatlerini eleştirerek, 'Herhalde oyları asgari ücret 5 bin diyen alacaktır. Siyaset dürüstlük ister. Bunlar asgari ücretin ne anlama geldiğini
Muhafazakar kesime hizmet veren işletmeler bu alandaki eksikliği fırsat bilerek normal fiyatların iki katı kadar üstüne çıkabiliyorlar.
Savaş başlamadan önce İngilizce öğretmeniydi. Şimdi ise muhalif bir silahlı grubun komutanı. Neredeyse bütün yakınlarını Esed rejiminin saldırılarında kaybeden Halepli Ebu Humam dört
KCK, 28 Şubat'ta açıklanan ortak deklarasyona uymayıp tek bir atmamasına rağmen çözüm süreci kapsamında yıllardır atılan onlarca adımı da görmezden gelip AK Parti ve hükümeti suçla
'5 bin bin lira asgari ücret' uçuk seçim vaatleriyle tanınan Prof.Dr. Haydar Baş, Putin'in kontrolündeki Rusya Parlamentosu Duma'dan gelen davet üzerine Moskova'ya gitti.
IŞİD örgütü, aralarında yabancı savaşçıların yer aldığı büyük bir güç ve ağır silahlarla Kobanê kentinin güneyine saldırdı. Kürd savaşçıları ve IŞİD arasında şiddetli
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Özafşar, İslamofobi'den beslenen bir endüstriye fırsat vermemek gerektiğini dile getirdi.
KPSS soruşturmasında eski ÖSYM Bilgi İşlem Daire Başkanı Tütüncü'nün, Fetullah Gülen'e ait siteyle bağlantısı ortaya çıktı.
Fildişinden yapılan binlerce ürün, ABD'de 15 milyon dolarlık e-ticaret hacmine ulaştı. Artan ticaret, fil sayısının kaçak avcılar nedeniyle giderek azalmasına neden oluyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İran ile ticarette yerel para birimi kullanma çağrısının ardından iki ülke arasında anlaşmaya varıldığı öne sürüldü.
Fransa'da sosyal medya, Eğitim Bakanı Najat Vallaud- Belkacem’in RTL Televizyonu’na verdiği ileri sürülen bir demeci ile çalkalanıyor.