Darbe girişiminde bulunan terör örgütü FETÖ mensubu rütbeli askerlerin birbirleri arasında iletişim ve koordinasyonu WhatsApp üzerinden yaptıkları ortaya çıktı.
Malatya'da komutanlık çevresinde güvenlik önlemi alan polis ve askerlerin kollarına birbirlerini tanımak için kırmızı beyaz flamalar taktıkları görüldü.
Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nda FETÖ'nün darbe girişimine katılan askerler, karargahta görevli diğer askerler tarafından polise teslim edildi.
10. Hava Tanker Üs Komutanlığından jandarma birliğine gitmek isteyen askerlere polis izin vermedi
Ankara Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara'da 47 kişinin öldüğünü duyurdu.
Başbakan Yıldırım, İstanbul ve Ankara'daki darbe girişiminin ardından düzenlenen operasyonda darbeci bir generalin öldürüldüğünü açıkladı.
İstanbul ve Ankara'daki terör örgütü FETÖ mensubu askerlerin darbe girişimine dünyadan tepki yağıyor. Birçok ülkeden gelen açıklamalarda girişimin kabul edilemez olduğunu belirtirken,
Avrupa Birliği Dış Politika ve Güvenlik Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Türkiye başlığında acil bir toplantı düzenliyor.
TRT Haber spikeri: Kollarımız arkadan bağlandı tehdit edildik bildiri metnini okudum
Başbakan Binali Yıldırım yeni açıklama yaptı: İkinci istiklal savaşımız!
Meclis, cunta tarafından bombalandı. CNN Türk'e giren cuntaya bağlı bir grup yayını kesti, çalışanları dışarı çıkardı. Çok sayıda vatandaş kanala destek için CNN Türk binasına g
Genelkurmay Başkanlığı kampüsündeki tel örgülerden atlayan Binbaşı Çelikel, silahını bırakarak vatandaşlara ve polise teslim oldu.
Boğaziçi Köprüsü'nü kesen darbe girişiminde bulunan askerlere, Avrupa'dan gelen birlikler müdahale ediyor.
Anadolu Ajansı saat 03.27'de geçtiği haberde, Genelkurmay Başkanlığı'ndan yeniden silah sesleri geldiğini bildirdi
Darbeye kalkışan askerler CNN Türk binasına girdi.