İdlib'de kontrolü elinde bulunduran ve şehre giren güçleri 'işgalci' kabul edeceğini belirten Heyet'ut Tahrir'uş Şam’ın dini liderlerinden Ebu’l Feth El-Ferğali Türkiye ile ilgili bir a�
IKBY Başkan Yardımcısı Kosret Resul, Irak’ın tehditlerinden korkmadıklarını belirterek, çatışma yaşanmaması için uluslararası toplumun devreye girmesini istedi.
Myanmar'ın son dönemde Arakanlı Müslümanları Bangladeş'e geçirecek teknelerin kıyılarına yanaşmasına izin vermediği belirtiliyor.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 21 Eylül’de etkisiz hale getirilen 6 teröristten 3’ünün, terör örgütünün sözde GAP-Rıha, Derik ve Viranşehir sorumluları olduğu belirlendi. Teröristl
15 Temmuz'da ankın içinden çıkan eski Emniyet Müdürü Mithat Aynacı ile beraber hareket ettiği belirtilen eski Emniyet Müdürü Zafer Kuloğlu'nun cezası belli oldu.
IKBY'ye bağlı Peşmerge'nin Irak ordusunun operasyon düzenleyeceği yönündeki iddialar üzerine Erbil-Musul karayolunu geçici olarak trafiğe kapattığı belirtildi
Şırnak'ta, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan'�
Gerçi 16. asırda İspanya’yı dünyanın en büyük emperyal gücü haline getirmiş olan krallar da Alman asıllıydı -hatta daha gerilere gidilirse İber yarımadasındaki nüfusun çoğunluğu
IKBY, gayrimeşru referandumdan çıkan sonuçların uygulanmasının 'yapıcı diyalog ve sorumlu davranışlara' bağlı olduğunu belirtti.
ABD ordusuna bağlı CH-53 tipi askeri helikopterin Japonya'nın Okinawa Bölgesinde düştüğü belirtildi.
İdlib’te Heyeti Tahrir el-Şam ile anlaştığı iddia edilen Türkiye, YPG’nin kontrolü altındaki Afrin’i dört bir yandan sarıyor. İdlib’in kuzeyinde bulunan YPG sınırında belirlenen nok
Ev okullarında müzik eğitimi, sanat eğitimi, yabancı dil eğitimi, matematik ve değerler eğitimi veren eğitimcilerden yararlanılıyor. Eğitimci belirlenen etkinliklerde ailelerle çocukları
İstanbul'da yılbaşı gecesi Reina'da düzenlenen saldırıda, IŞİD'li Masharipov'a silah ve mühimmat temin ettiği belirlenen şüpheli iade edilmedi.
İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Salihi, "Bir şeyi açıklıkla belirtmek isterim ki anlaşmanın bozulmasını istemiyoruz." dedi.
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, 'casus'luktan yargılanan CHP'li Enis Berberoğlu ile ilgili verilen kararı sevinçle karşıladığını belirtti.