İstanbul Emniyet’i trafik kurallarını ihlal eden sürücüler için, akıllı cep telefonlarında kullanılan iletişim uygulamaları (WhatsApp ve Viber üzerinden iki farklı şikayet ve ihbar ha
Akşam saatlerinden itibaren başlayan yavaşlamaya Türk Telekom'un yurt dışı çıkış hatlarının sebep olduğu öne sürülüyor.
Başbakan Davutoğlu'nun korucularla yaptığı görüşmede korucu sayısının arttırılması için çalışmalara başlanacağı sözünü verdiği belirtiliyor
Diyarbakır'daki HDP mitingine bombalı saldırının şüphelisi Orhan Gönder'i serbest bırakan 17 polise sorusturma açıldı
Macaristan polisi, kabul merkezindeki mültecilere biber gazıyla müdahale etti.
Emekli diplomat ve yazar Akın Özçer, 'PKK ve HDP politikaları, Wikileaks'in sızdırdığı belgelerde yer alan 'İran ve Suriye'nin PKK ile ittifak yaptığı'na ilişkin değerlendirmeleri doğr
Yarbay ağabeyinin hükümeti eleştirmesiyle dikkat çeken Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği iddia edilen iki kişi tutuklandı.
17 Aralık’tan sonra bir “Paralel” muhabbetidir gidiyor: Her sorunun, her beceriksizliğin, her eksiğin, her başarısızlığın adı “Paralel” olmuş.
Lübnan İçişleri Bakanı'nın, Beyrut'taki çöp toplama protestoları esnasında sahilde parti yaptığı ortaya çıktı
Antalya'da akaryakıt istasyonunda gaz alan otomobildekilerden birinin sigara yakması patlamaya neden oldu.
İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, sosyal medyada yer alan, 'Ölenlerin ailesi bağırmasın, yoksa cennete girme şansı olmaz' cümlesinin kendisine ait olmadığını belirtti.
Fransa'nın güneyindeki Auch kentinde dün yangın çıkan Auch Camisi'nin kundaklandığı belirlendi. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande saldırıyı kınadı.
Kars'ın Sarıkamış ilçesinden geçen Bakü-Tiflis-Kars-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı'na PKK saldırı düzenledi. Kars Valisi, "Güvenlik önlemi alınmış durumda. Vanalar kapatıldı, şu an s�
Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de Merkez Camii civarında dini kitap ve tesettüre uygun kıyafet satan işyerleri kapatıldı
İran'ın resmi haber ajansı IRNA'da yayınlanan bir analizde 'Erdoğan başkan, Türkiye lider ülke olamayacak' şeklinde bir ifade kullanıldı.