AK Parti kongresinde sunulan MKYK aday listesi belli oldu. Bazı önemli isimler ile Davutoğlu'na yakın oldukları düşünülen bazı isimlerin liste dışı kalması dikkat çekti
Polis Özel Harekat, Türkiye’yi alev alev yakmaya çalışan terör örgütü PKK’yı joystick kolla operasyon imkanı sunan Ejder Yalçın muharebe araçları ile temizleyecek.
Iraklı Şiilerin dini lideri Ayetullah Ali Sistani, Bağdat'ta kaçırılan 18 Türk işçinin serbest bırakılması çağrısı yaptı.
Sokağa çıkma yasağı kalktı, Cizre'den ilk görüntüler geldi. Çatışmalar sırasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Mehmet Emin Açık'ın cenazesi hala evde bekliyor.
ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Martin Dempsey, Berlin’de dün gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’nin PKK’ya ve IŞİD'e yönelik operasyonları değerlendirdi.
Türkiye'de 35 yıl önce bugün darbe yapıldı, darbe sürecinde onlarca insan idam edildi, yüzlercesi tutuklandı, işkenceye uğradı. Darbe anayasası ise değişikliklere rağmen hala yürürl�
Bitlis'te bölücü terör mensuplarına ait olduğu belirtilen sığınaklarda 60 ton patlayıcı, mühimmat ve gıda malzemesi ele geçirildi.
Resmi olmayan bilgilere göre, hayatını kaybedenler arasında 2 Türk hacı adayı olduğu 15 Türk hacı adayının da yaralı olarak hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.
Asılsız ihbarda bulunan örgüt üyeleri, belirtilen adrese giden ambulansı yağmalayarak, sağlık görevlilerini ölümle tehdit etti.
Kâbe’deki bir inşaat alanında şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle bir vinç kulesi çöktü. Suudi Arabistan Sivil Savunma Teşkilatı, en az 107 kişinin öldüğünü, 238 kişinin de yara
Londra Belediye Başkanlığı seçimi için muhalefetteki İşçi Partisi'nden yarışacak isim Müslüman Milletvekili Sadık Han oldu.
Sol Haber Portalı'nın "Erzincan'da IŞİD bayrağı" haberi büyük bir yalan çıktı.
Hac diğer ibadetlerden farklı olarak ömürde bir kez farz kılınmış bir ibadet. Haccın Müslümanları yakınlaştırdığını söyleyen Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, “Kutsal mekanlarda f
PKK, Cizre'de rögara yerleştirdiği bombayı polislerin devriyesi sırasında patlattı. Saldırıda, ilk belirlemelere göre 5 polis memuru yaralandı
Avrupa basınında PKK sıradan bir siyasi parti olarak yansıtılıyor. Birçok basın kuruluşunda, PKK'nın açılımı Kürdistan İşçi Partisi olarak belirtiliyor. Zihinlere diğer Avrupa'daki