Kamuoyunda 'göbeğini kaşıyan adam' olarak bilinen Bekir Coşkun, şimdi de Türkiye'nin ilk başörtülü bakanı Dr. Ayşen Gürcan'ın başörtülü olmasını diline doladı.
Katalonya'da ayrılıkçı partilerin 10 yılda yüzde 10'lardan yüzde 50'lere çıkmasının sebebi İspanya Anayasa Mahkemesi'nin siyasi irade karşıtı kararları ve diyalogsuzlukolarak görülü
Mısır'da darbe karşıtlarına yönelik bir davada 25 kişi müebbet, 21 kişi 15 yıl, 22 kişi 10 yıl hapisle cezalandırılırken üç kişiye idam cezası verildi
Suud ailesinden bir prens, hanedan büyüklerine mektup yazarak Kral Selman'ın ülkeyi iyi yönetemediğini, hem ülkeyi hem de aileyi felakete götürdüğünü anlattı. İsminin yazılmasını ist
70. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda bir kez daha gündeme gelen BM'nin yapısına yönelik reform görüşmeleri 20 yılı aşkın süredir devam ediyor. 193 ülkenin yarısından fazlası yap�
"Eğilip bükülmez hakikatin adı ölümse, o zaman dünya, çaresi bulunamaz bir ayrılık yeridir"
Murat Karayılan'ın PKK ile YDG-H'nin bağlantılı olmadığını belirten sözleri üzerine Reuters'da bir YDG-H dosyası hazırladı.
Başbakan Davutoğlu'nun da bahsettiği PKK'nın PYD'ye destek verdiği yönündeki düşünceyi destekleyen deliller ortaya çıktı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi çapraz ateşe tutuldu. Çiftçi'nin saldırıdan yara almadan kurtuldu.
2015 -2016 eğitim öğretim yılı başladı. Ailesinden ilk kez ayrılan anaokulu ya da ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin bazılarının gözü yaşlı. Miniklerin ağlama sebebi “okul korku
Diyarbakır polisi Dicle Haber Ajansı’na baskın düzenledi. Ajans, 32 çalışanlarının gözaltına alındığını açıkladı.
Kuşak çatışması olarak nitelenen olgunun epeyce bir kısmı gence çocuk muamelesi yapmaktan kaynaklanır.
Ey kavmim: Sen ki peygamberlerini bile dinlemedin beni hiç dinlemezsin.
Suudi Arabistan koalisyon uçakları, Yemen'in Babul Mendeb bölgesindeki bir düğün evini bombaladığı ve 50'si kadın 70 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
28 Şubat sürecinin kibirli patronu Aydın Doğan, hükümet yıkma itirafını sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan'a değil, Yeni Şafak'ın sahipleri Ahmet Albayrak ve Nuri Albayrak'a da yaptı.