Mardin Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, bölgede izlenen hendek siyasetinin yanlış olduğunu söyledi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, Rusya'nın Türkiye'ye gıda ambargosu uygulanması ile ilgili olarak kendilerine gelen bir bilgi olmadığını söyledi.
Sınırda düşürülen Rus savaş uçağının ardından Türk vatandaşlarının Rusya'da maruz kaldıkları kötü muamele fotoğraflarla belgelendi.
NATO, Eylül 2014 tarihinden beri Rusya’ya ait denizaltı, casusluk ya da savaş uçakları nedeniyle 15 kez alarma geçti.
Timetürk'ün yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre sabah saatlerinde başlayan Muhalif saldırısını takiben Suriye askerlerinin Türkiye yönüne kaçtığı öğrenildi.
Fars haber ajansı tarafından aktarılan bilgiye göre Rus pilotu Kasım Süleymani'nin komutasındaki birlikler kurtardı.
Fetullahçı Terör Örgütü’nden (FETÖ) gelen montaj belgeleri gazetesinde yayınlayan ve Türkiye aleyhinde yaptığı haberlerle bilinen, teröre yardım ve casusluk suçlarından tutuklanan Cum
Fatih'te ciğercilik yapan ve sakalları ile giyim tarzlarından dolayı Rusya'daki yayın kuruluşlarında "DAEŞ mensubu" olarak yansıtılan Kember kardeşler, terörist olmadıklarını göstermek
Milli sporcu Nasuh Mahruki, Türkiye-Rusya uçak krizine dair Twitter'da skandal bir paylaşımda bulundu. "Putin'den ricam; bu saldırının bedelini dost ülke Türkiye'ye & Türk Milletine değil b
3 gün sokağa çıkma yasağının olduğu Nusaybin'de 22 PKK’lının etkisiz hale getirildiğini, 5 vatandaşın da hayatını kaybettiği açıkladı.
Mısır'ın darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Mursi'nin duruşması, 5 Aralık'a ertelendi.
Patagonya’da 2000 yıl önce bebeklerin kafatasına şekil vermek yaygın bir uygulamaydı. Bunun gruplar arası ilişkileri geliştirmek için yapılmış olabileceği düşünülüyor.
Azerbaycan polisinin İran yanlısı grupla çatışmasında 6 kişi öldürüldü.
Belçika'da saldırı tehdidi nedeniyle güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde tutulduğu başkent Brüksel'deki Büyük Camii'de şüpheli bir paket bulundu. Yetkililere yapılan ihbar sonucu cami