Almanya Başbakanı Merkel: ''Hala hiç bir şey aydınlatılmadı. Elbette konunun tam olarak aydınlatılmasını talep ediyoruz.”
Ak Parti hükumetlerinde Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı gibi önemli görevler alan Hüseyin Çelik "Andımız" tartışmalarını Düşünce Mektebi'ne yorumladı.
Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı ve Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ, Danıştay 8. Dairesinin 'Öğrenci Andı' ile ilgili 'yeniden okunsun' kararına tepki göstererek sosyal medya üzerinden yap
Terör devleti İsrail, Gazze sınırına onlarca tank ve zırhlı araç yerleştirdi. İsrail Savunma Bakanı, yakın zamanda saldıracaklarını açıkladı.
Milli Eğitim Bakanlığı'nca, Danıştay'ın ''Öğrenci Andı''na ilişkin kararının henüz kesinleşmediği, hukuki sürecin devam ettiği bildirildi.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Türkiye'nin Pompeo ya da herhangi bir Amerikalı yetkiliye herhangi bir ses kaydı vermesi söz konusu değil" şeklinde konuştu.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Danıştay 8. Dairesi'nin ilköğretim okullarında uygulanan "Öğrenci Andı"nı kaldıran yönetmelik hükmünü iptal eden kararıyla ilgili Twitter hesabından pay
FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'yi sert sözlerle eleştirdi. Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli kendisine soru soran FOX Haber muhabirini maskaralıkla
Irak'ta görevini kısa süre içinde devretmeye hazırlanan Başbakan Haydar el-İbadi siyaseti bırakmayacağını açıkladı.
Ankara'da çarşamba günü temaslarda bulunan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğüne ilişkin ses kayıtlarının dinletildiği ve kaydın
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye konusunda yürütülen diplomatik çabalara değinerek, “Umuyorum ki yalnızca bölgedeki aktörlerden olan Rusya ve İran’dan değil batılı ül
ABD Hazine Bakanı Mnuchin Suudi Arabistan ziyaretini iptal etti.
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Beyaz Saray'da Cemal Kaşıkçı ile ilgili açıklama yaptı.
Dışişleri Bakanlığı, Akdeniz'de gerilime neden olan Yunanistan'ı uyardı. Uyarıda "gerilimden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz" denildi.
Hollanda Maliye Bakanı Wopke Hoekstra, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın himayesinde 23-25 Ekim'de Riyad'da düzenlenecek yatırım konferansına katılmayacağını bildirdi.