Malezya Uluslararası Sanayi ve Ticaret Bakanı Mohamed, "Türkiye ve Türk şirketlerini Malezya ve ASEAN bölgesini keşfetmeye ve yatırım yapmaya davet ediyoruz." dedi.
İçişleri Bakanı Soylu, son 24 saatte 28 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, ABD’nin çekilmesi durumunda nükleer anlaşmadan İran'ın da çekilebileceğini söyledi.
İçişleri Bakanı Soylu, 'Memleketi türlü türlü sıkıntılara sokmaya çalıştılar ama başaramadılar. Çünkü güçlü bir demokrasi irademiz var Türkiye'de. Bundan vazgeçmiyoruz. Millet
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Habur Sınır Kapısı'nın kapatılmasına ilişkin açıklama bulundu.
Pakistan Dışişleri Bakanı Haveca Asıf, Hakkani Şebekesi ve Leşkeri Taybe gibi cihat yanlısı örgütleri alt edebilecek kapasiteye sahip olmadıklarını belirtti.
MTV'ye yapılan artışın ardından gelen tepkilerle ilgili açıklama yapan Naci Ağbal, "Vatandaşın tepkisine hak veriyorum" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Yaz saati uygulamasıyla ilgili Danıştay'ın kararı açıkçası esas yönüyle ilgili hiçbir etkisi yok. Aynı istikamette devam edeceğiz.” de
Başbakan Binali Yıldırım, Irak Başbakanı Haydar el İbadi ile görüştü.
CDU/CSU partileri, ülkenin mevcut Maliye Bakanı Schaeuble'yi Federal Meclis Başkanlığına aday göstereceklerini duyurdu
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, test sürüşü sonrasında kendisini karşılamak üzere toplanan hemşehrilerine hitap etti.
Maliye Bakanı Naci Ağbal, asgari ücretin 1.404 TL'nin altına düşmemesi için yasal düzenleme yapıldığını söyledi.
Irak Başbakanı İbadi, IKBY'ye çağrıda bulunurak tartışmalı bağımsızlık referandumunun iptalini istedi. Irak Parlamentosu da Başbakan İbadi’ye Kerkük’e asker gönderme yetkisi verdi.
Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani; "Petrol boru vanası Türkiye'nin elindedir. Ama Türkiye ile imzalanan bir anlaşmamız var. Tam tersine biz doğalgaz borusu döşeme ç
Maliye Bakanı Naci Ağbal, binek otomobil MTV’sinin 2018’de yüzde 40 artacağını söyledi.