Diyarbakırda önceki gün öldürülen 3 teröristin büyük bir saldırı hazırlığında olduğu ortaya çıktı.
Diyarbakır Sur'da asker ve polisin müşterek düzenledikleri operasyonda, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı.
Şırnak ve Diyarbakır'da bölücü terör örgütü üyelerine yönelik operasyonlarda dün 14 terörist etkisiz hale getirildi.
Türk Hacker grubu Ayyıldız Tim, aralarında Rus Ekonomi Bakanlığı'nın sitesinin de bulunduğu 19 bin Rus sitesini hackledi.
Türkiye ile İsrailin geçen hafta İsviçrenin Zürih kentinde vardığı anlaşmanın detayları ortaya çıktı. Ön mutabakatın İsrail tarafından basına sızdırıldığı öğrenildi.
Irak Başbakanı İbadi, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da 34 İslam ülkesinin katılımıyla teröre karşı oluşturulan koalisyona tepki gösterdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, yurtdışındaki bilim insanlarını Dolmabahçe Ofisi'nde ağırladı.
Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Başika'daki Türk askeri danışmanları korumak için bölgeye asker göndermesini kınayan Arap Birliği'ne yanıt verdi. Dışişleri Sözcüsü Bilgiç, "A
Başbakan Davutoğlu, cuma namazını İstanbul Şehir Üniversitesi'nde öğrencilerle beraber kıldı.
Katar Dışişleri Bakanı Atiyye, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile görüştü.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Başika Kampı'ndaki Türk unsurları ile ilgili eğitim veren birliklerin kampta olduğunu söyledi.
ASELSAN ile Kara Kuvvetleri arasında 20 milyon TL olan elektro optik ve lazer sistemleri bakım onarım sözleşmesi imzalandı.
Başbakan Davutoğlu, içeride ve dışarıda Türkiye'nin gücünü kırmak isteyenlerin hiçbir zaman muvaffak olamayacaklarını söyledi.
Diyarbakırda düzenlenen operasyon neticesinde öldürülen 3 PKKlıdan S.D.nin Aytaç Baranın katili olduğu belirlendi.
Başbakan Yardımcısı Elvan siber saldırılara ilişkin, "ODTÜ ulusal güvenliği savunacak durumda değildir, orası üniversitedir, bu sorumluluğu BTK'ya devretmelidir" dedi.