Genelkurmay ve Bakanlığın üzerinde çalıştığı taslağa göre “tek tip” askerlik geliyor. Askerlik süresi 3 aya inecek, fazlasını yapana asgari ücret verilecek.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İran ile Suudi Arabistan arasındaki krizle ilgili olarak, ABD'nin dostlarının yanında duracağını, fakat daha fazla diplomasinin işlediğini de görmek ist
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde PKK'lı militanlar tarafından düzenlenen saldırıda ilçe sakinleri yaşadıkları korku ve mağduriyeti anlatırken, teröre tepkisini dile getirdi.
HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ'ın Danışmanı hakkında, Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırının ardından Twitter paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatıldı.
Rusya'nın, Türkiye'ye uyguladığı ambargoya Rus şirketlerden tepkiler gelmeye başladı. Şirketlerin yaptırımlardan muaf olmak için bakanlığa başvuruda bulundukları bildirildi.
Ankara'ya gelerek Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile görüşen İngiliz Dışişleri Bakanı Hammond, Suriye'de siyasi çözüm bulunması konusunda Türkiye'nin önemini dile getirdi. Sürecin so
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, salı günü Sultanahmet'te canlı bomba saldırısının olduğu meydanı ziyaret edecek. Erdoğan ve Davutoğlu cuma namazını da Sultanahmet Camii
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'nü hedef alan bombalı saldırıda altı kişi öldü, onlarca kişi yaralandı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye'de gözaltına alınan Rus vatandaşlar hakkında basına bilgi verdi.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Diyarbakır'daki PKK saldırısı üzerinden bildiri imzalayan akademisyenlere yüklendi.
Diyarbakır ve Mardin Cumhuriyet Başsavcılıkları, akademisyenler hakkında soruşturma başlattı.
Kenya Dışişleri Bakanı Cibril, 'terör'ün yalnızca bir ülke veya bölgeye ait bir sorun olmadığını söyledi.
İsviçre Sağlık Bakanlığı 100 bin kişinin gribe yakalandığını, bunlardan 68'inde domuz gribi şüphesi bulunduğunu açıkladı.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde gerçekleştirilen saldırı ile ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Almanya Savunma Bakanlığı tarafından IKBY'de Peşmerge güçlerine askeri eğitim vermek için kullanılacak çok amaçlı üssün temeli atıldı.