Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, şu anda kara harekatının fiilen başladığını söyledi. Yarar, "Cerablus'a çok yakın noktadaki Çobanbey bölgesinin de ele geçirildiğini açıkla
Darbe girişimi kapsamında tutuklanan Balyoz Davası savcısı Hüseyin Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı...
Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve koalisyon hava kuvvetleri, Suriye'nin Cerablus bölgesinin IŞİD'den temizlenmesi için askeri harekat başlattı.
FETÖ elebaşı Gülen'in iadesine ilişkin Türkiye'ye gelen ABD heyetiyle görüşmelere başlandığı bildirildi.
Efsane halterci Naim Süleymanoğlu, "MİT'çi akrabam Gülen'e sorguda bir kaç tokat vurmuş. Akrabam olduğunu öğrenince FETÖ hakkımda olumsuz haberler yaptırmaya başladı" dedi.
Mısır'da darbe karşıtı gazeteci ile hakimlerin de bulunduğu bir grup hasta tutuklu açlık grevine başladı
Gaziantep'te canlı bomba saldırısında ölenlerin sayısı dün 54'e yükseldi. Saldırının detayları günyüzüne çıkmaya başladı.
FETÖ'nün darbe girişiminin ardından alınan karar gereği, zırhlı birliklerin taşınma işlemi başladı.
Suriyeli muhaliflerin, Halep'in kuzeydoğusunda IŞİD'in kontrolündeki Cerablus ilçesi için operasyon hazırlığına başladığı belirtiliyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan güvenlik toplantısı, İstanbul Tarabya Köşkü'nde saat 14:40'ta başladı.
Alman Savunma Bakanlığı, salı günü itibariyle yeniden başlayan sevkıyat kapsamında, Peşmerge'ye 70 ton malzeme gönderildiğini duyurdu.
15 Temmuz darbe girişiminin başarısızlığa uğraması Hrant Dink soruşturmasının da önüne açtı. Daha önce dokunulamayan isimler şu anda ya gözaltında ya tutuklu durumda. Cinayetteki ‘
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni çıkarılan kanun hükmünde kararname ile 38 bin kişinin hapishanelerden tahliye olacağını söylemesinin ardından tahliyeler başladı.
Rus uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye-Rusya ilişkileri gergin bir noktaya gelmişti. Geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'in görüşmesiyle birlikte yeni gelişmeler orta
Hamas, ekim ayındaki seçimlere katılacağını açıklayarak çalışmalara başladı