Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, "Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda altın kaplama klozetler ve bardaklar var" iddiasıyla ilgili dava açacaklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Iğdır'da konuştu. Erdoğan'ın hedefinde HDP'li Selahattin Demirtaş vardı.
Başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ofisine dinleme cihazı konulmasıyla ilgili davada savcı 7 sanığın beraatını istedi.
İHH Genel Başkanı Yıldırım, İslam dünyasında yaşanan sıkıntıları değerlendirirken, 'Müslümanların yaşadığı doğum sancısıdır. Kendi imkan ve kaynaklarıyla kalkınmaya çalı�
Eski HAK-PAR Genel Başkanı Burkay, HDP'nin Kürtlerin temsilcisi olmadığına dikkati çekerek, 'Şu anda seçime giren partiler içerisinde Kürtlerin temsilcisi HAK-PAR'dır' dedi.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Diyarbakır mitinginde ilk kez açıklıyorum dediği müjdeyi verdi.
Rize'de, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ile MHP ve BBP il ve ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu bazı kişilerin usulsüz dinlendiği iddiasıyla 3 ilde düzenlenen operasyonda, 3
Nijerya’da Cumhurbaşkanı seçilen Muhammadu Buhari’nin görevi devralmasının ardından dün düzenlenen iki ayrı saldırıda en az 29 kişi hayatını kaybetti.
Eski Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Hafız, 'Türkiye'nin yardımları olmasaydı otuz bin olan şehit sayımız şimdi belki bir milyona ulaşmıştı' dedi.
ISAR Yönetim Kurulu Başkanı Tekin, MHP Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu için çarpıcı bir iddiada bulundu...
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Ankara'da 'sandıklarda yeni bir geleceği inşa edenler kazanacak' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir mitinginde MİT TIR'larına ilişkin görüntüleri yorumlayıp AK Parti'yi eleştirdi. "Suriye'de neler yaptıklarını bu dünya gördü. Müslüma
Bayburt mitinginde MİT TIR'larına ilişkin görüntüler üzerinden AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren Bahçeli, "Barzani’ye, PKK’ya, PYD’ye ağır silahlar verilmiş midir?" diye
Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, tutuklama kararı nedeniyle ülkesine dönemeyen Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili'yi stratejik liman kenti Odesa'ya vali olarak atadı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu miting programları ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine ''Çok yoruyorsun kendini'' dediğini söyledi.