Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Nuri Pakdil'i Ankara'daki evinde ziyaret etti.
ABD Başkanı Trump, "Ülkemizin güçlü sınırlara ve en üst düzey sınır denetimine ihtiyacı var. Hemen. Avrupa'da ve dünyada neler olduğuna bakın, ne korkunç bir kargaşa!" dedi.
Bazı Müslüman ülke vatandaşlarının ülkeye girişini yasaklayan kararnameyi ABD Başkanı Donald Trump’ın onaylamasının ardından Atatürk Havalimanı’nda karmaşaya neden oldu.
ABD Başkanı Trump'ın Müslüman nüfusa sahip bazı ülke vatandaşlarının ABD'ye girişine ilişkin kararnameyi imzalamasının ardından JFK Havalimanı'nda 12 kişinin gözaltına alınması p
Genelkurmay Başkanı Akar Kardak kayalıklarını ziyarete gitti. Ziyaret sırasında Yunan botu, Orgeneral Akar'ın Kardak'a girmesini önlemeye çalıştı, gergin anlar yaşandı.
Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah el Sisi, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliği'nin Kudüs'e taşınmasının Ortadoğu'da durumu daha karmaşık hale getireceği uyarısında bulundu.
Meksika sınırına duvar örmek ve sığınmacıların ülkeye girişini durdurmak için imzaları atan ABD Başkanı Donald Trump'ı eleştiren İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Uluslar arasınd
İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a yakınlığıyla bilinen Debka'nın verdiği habere göre, İsrail ve Ürdün'le olan sınırları boyunca Suriye stratejik ve askeri durumunu doğrudan etkileyece
Geçtiğimiz cuma günü selefi Barack Hussein Obama'dan görevi devralarak “ABD'nin 45'inci başkanı” sıfatıyla Beyaz Saray'a yerleşen Donald Trump'ın, Ortadoğu'daki mevcut sorunlar, özellik
Washington-Londra arasında ikinci ‘özel ilişki’ dönemi... İngiltere Başbakanı May, yeni Amerikan Başkanı Trump’ın ilk konuğu oldu, ‘dünyayı yeniden birlikte yönetme’ mesajı verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika dönüşü yaptığı açıklamada “El Bab’da bundan sonraki süreçte süratle mesafe almak suretiyle oradaki işi bitirmek, daha derinliğine gitmemek
ABD Başkanı Donald Trump, mültecilerin ülkeye kabulünü sınırlandıran ve göçmen vizelerine katı güvenlik prosedürleri getiren başkanlık kararnamesini imzaladı.
Anayasa değişikliğini içeren referandum konusunda kararını açıklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün akşam İstanbul'da 60'a yakın gazeteci ve yazarla biraraya geld
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Erdem, 2002 yılında yüzde 52 olan kayıt dışı istihdamın bugün itibariyle yüzde 33’e düştüğünü söyledi. 27.01.2017 18:37
ABD Başkanı Donad Trump'ın DEAŞ ile mücadeleyi hızlandırmak için Pentagon'dan yeni planlar talep edeceği iddiası, başkent Washington'ın ana gündem maddeleri arasındaki yerini koruyor.