Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
'Adayımız CHP'li olsun' diyen kadınlara cevap veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Size Trump'ı getireceğim' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan ziyareti sırasında Kur'an-ı Kerim okudu.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, alt yapı sorunlarının bulunmadığını belirterek, "Adaylara ilişkin teklifte bulunulduğunda, herkese imzasını aldıktan sonra bir örnek ver
Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren işgalci İsrail'in, Filistin halkını görmezden gelip kendi devletini kurmaya çalıştığı sürece Japonya Başbakanı'ndan iki devletli çözümü ve bölgede
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Cuma günü Cumhurbaşkanı adaylarını açıklayacaklarını söyledi.
Grev dalgasının sürdüğü Fransa'da 1 Mayıs kutlamaları olaylı geçti. Başkent Paris şiddet görüntülerine sahne oldu.
YSK Başkanı Sadi Güven, alt yapı sorunlarının bulunmadığını belirterek, "Adaylara ilişkin teklifte bulunulduğunda, herkese imzasını aldıktan sonra bir örnek vereceğiz." dedi.
Devlet desteğiyle başladıkları arıcılıkta 45 olan kovan sayısını kısa sürede 450'ye çıkaran İzmirli çift, yılda 20 ton bal, kraliçe arı ve polen satışıyla 300 bin lira gelire ula
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Ne yapacağını bilmeyen CHP yönetiminin, millete de devlete de CHP’ye de hayrı yoktur." dedi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Kimse savaş gibi bir şey istemiyor. Bölgedeki kuralları değiştirecek olan İran" dedi.
WhatsApp'ın CEO'su Jan Koum, Facebook üzerinden paylaştığı mesajda, "Brian ve ben WhatsApp'ı başlattığımızdan beri neredeyse on yıl oldu ve inanılmaz bir yolculuktu. Teknoloji dışında
Federal Alman Meclisi Başkan Yardımcısı Claudia Roth, Türk siyasetçilere uygulanan seçim kampanyası ve miting engelinin, güçlü bir demokrasinin işareti olmadığını söyledi.
İş arayanlara müjde. Devlet, 15 ilde 15 bin 418 kişiye sınavsız, kurayla iş verecek. Süre sınırlı, ilgi çok yoğun. Devlette çalışmak için son başvuru tarihi ne zaman, işçilerin maa
İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun dün ortaya attığı "İran'ın nükleer silah üretmeye çalıştığı" iddialarına sert karşılık verdi.