Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da partisinin mitinginde AK Parti’li seçmene seslenmişti.
AK Parti tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mehmet Özhaseki, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye konuştu.
YILLAR önce Arap dünyasında yayımlanan bir dergide, 5 Haziran 1967'de başlayan Altı Gün Savaşları'nı komuta eden İsrail Genelkurmay Başkanı'yla yapılmış bir söyleşi okumuştum. Ayrı
Yerel seçimlerin ardından, olağanüstü gelişmeler olmazsa Türkiye seçimsiz bir döneme girecek. 2023’e kadar Türkiye’nin çok çalışması gerekecek. Çok çalışacağı alanların baş�
Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Elbette gün gelince ben de konuşacağım" dedi.
Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek törenle açılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hindistan Başbakanı Modi'nin görüşmesinde, ikili ilişkiler ile Hindistan-Pakistan sınırında yaşanan gelişmeler ele alındı.
İzmir'de, HDP'nin seçim ofisi olarak kullandığı yere terör örgütü PKK/KCK elebaşı Öcalan'ın posterinin asıldığı iddiasıyla, bir kişi gözaltına alındı.
Mavi ve Beyaz parti lideri ve eski IDF Genelkurmay Başkanı Benn Gantz, Başbakan Netanyahu'yu partisi Likud'u, “radikal aşırılıkçılara” satmakla suçladı. Gantz, “eski Başbakan ve Heru
İsrail güçleri dün, Lübnan’ın güney sınırındaki Fatima Kapısı tarafında bulunan duvara örülen dikenli telleri kaldırmaya başladı.
ABD, Venezuela Devlet Başkanı Maduro'ya destek verdiği gerekçesiyle bir Rus şirketine yaptırım uygulama kararı aldı.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin, Cumhurbaşkanı olarak ilk kez gerçekleştirdiği Irak ziyareti sürerken buradan Şam'a geçebileceği iddia ediliyor.
Muhaliflere karşı uyguladığı baskı politikası ve alınan hukuk dışı idam kararları yüzünden eleştirilerin hedefindeki Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, rejimi eleştirenleri hapis cezasıyla
Cezayir Cumhurbaşkanı Buteflika, cumhurbaşkanlığı seçimlerini ertelediğini duyurdu.
31 Mart yerel seçimlere günler kala Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.