İsrail Başbakanı Binyamin , İsrail hükümetinin 2014'te Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılara ilişkin resmi raporun hakkında konuştu.
Mısır'da idam konusunda görüş için dosyaları müftülüğe gönderilen darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş cumhurbaşkanı Mursi ve 121 kişinin yargılandığı ve yerel mahkemen
Yeni İhya Der Başkanı ve Hüda Par üyesi Baran ile 3 kişinin öldürülmesi olayının ardından, sosyal medya hesapları üzerinde "eyleme çağrı" niteliğinde mesaj yayınlayanlar hakkında s
BM Genel Kurulu başkanlığına Filistin'e desteği ile bilinen Danimarkalı siyasetçi Mogens Lykketoft seçildi
TSK birimlerinde “amir” vazifesi alacak istisnai sivil memurlar,maiyetindeki askeri personele de emir verebilecek
11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün başdanışmanı Ahmet Sever’in önceki gün piyasaya çıkan “Abdullah Gül ile 12 yıl” başlıklı kitabı hakkında ilk açıklama Enerji Bakanı Tan
Sudan Devlet Başkanı Ömer el-Beşir, hakkında verilen 'ülke dışına çıkma' yasağıyla ilgili, 'Afrikalı liderler, vesayeti reddediyor' dedi.
Tükiye'ye yön veren Erdoğan ve Gül arasında her şeyin kırıldığı an 2012'de Cumhurbaşklanlığı yasası çıkarılırken Gül'e getirilen aday olma yasağı olmuş.
Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Mursi ile 10 sanığın yargılandığı davanın duruşması 21 Haziran'a ertelendi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, MHP Liderine yaptığı çağrıda, "Bir restorasyon dönemi için bir araya gelebilmeliyiz" dedi.
AK Parti'den tekrar aday gösterilmeyince eşinin başını açtığı iddia edilen Rifat Sait, eşinin başını açma tarihini verdi.
Hayrünisa Gül'ün elini sıkmamak için protokolden kaçan komutan, bu yüzden Genelkurmay Başkanı olamadı.
İran'ın başkenti Tahran'da kılınan Cuma Namazı Hutbesinde konuşan Tahran Cuma İmamı Hatemi,"AKP'nin mazlumların kanının tokadını yediğini" savundu.
Ermenek'te 18 işçinin öldüğü facia ile ilgili davanın görülmesine yarın başlanacak...
Yaklaşık 109 Yahudi'nin Mescid-i Aksa'ya yaptığı baskın sırasında bir Filistinli göz altına alındı.