Ağrı Valisi Süleyman Elban, kentin Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, 2 askeri personel ve 2 güvenlik korucusunun şehit olduğunu, 8 güvenlik görevlisinin de
Adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adaylarına ilişkin atama kararı Resmi Gazete'de yer aldı.
'(Hamile kadının hastanede gözaltına alındığı ve erken doğum yaptığı iddiası) 12 gün boyunca iki farklı hastanede tedavi süreci devam eden B.A. hakkında herhangi bir adli iş
Anayasa Komisyonu tarafından reddedilen 'yeni maaş ölçeği kanunu', Bakanlar Kurulu'nda 'yeniden' düzenlendi- Sendikalar, pazartesi günü başlattıkları genel greve son verdi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize'de heyelan yaşanan bölgede incelemelerde bulundu.
İki kişinin ölümüne neden olan trafik kazasının ardından tutuklanan senarist Emrah Serbes'in cezaevinin değiştiği bilgisi verildi.
1 Ekim'de bağımsızlık için referanduma gitme hazırlıkları yapan Katalonya'da, İspanyol Jandarması, saklanmış oy sandıkları ile 2,5 milyon oy kağıdı ve zarf topladı.
Türk grafiti sanatçıları, Suriye'nin Azez ilçesinde Esed rejimi ve DEAŞ saldırılarında yıkılan duvarlara resim çizdi.
Sabah yazarı Dilek Güngör, yılan hikayesine dönen Türk Telekom olayıyla ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), HDP'nin gündeme getirdiği Türkçe yazılar içeren aşırı milliyetçi armaların ordu içerisinde kullanımını yasakladı.
Japonya'da 2011'de meydana gelen 9 büyüklüğündeki deprem ve sonrasında oluşan tsunami felaketi, yaklaşık 300 farklı deniz canlısı türünü Pasifik Okyanusu'ndan binlerce kilometre öteye,
Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, "Azerbaycan, Irak'ın toprak bütünlüğünü ve egemenliğini tam şekilde destekliyor" dedi
FETÖ'nün 'kaset komplosu' hakkında hazırlanan iddianamede, STV'de yayınlanan "Kollama" adlı dizideki diyaloglara yer verildi.
İzmir’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, sözde mahrem abilerle ankesörlü telefonlardan konuştukları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik 45 ilde operasyon başlatıldı. �
İspanya'ya bağlı özerk bölge Katalonya, bütün engellemelere rağmen önümüzdeki Pazar günü referanduma gitmeye hazırlanıyor.