İhracat gelirlerinin yüzde 60'nı petrol ve doğalgazdan elde eden Rusya'yı endişelendiren fiyatlardaki düşüş devam ediyor. Petrol son 7 yılın en düşük seviyesine geriledi
İstanbul Üniversitesi'nde son günlerde yaşanan olayları protesto etmek için Beyazıt Meydanı'nda toplanan "Üniversiteli Müslümanlar" adlı gruba, karşıt görüşlü bir grup tarafından h
Mısır ile yaşadıkları sorunlar nedeniyle doğalgaz ihracatını durduran İsrail şirketleri Türkiye'ye doğalgaz satmak istiyor.
Lukoil'in patronu Rus milyarder Alekperov, yatırımda ambargo tanımıyor.
Ermenistan Azerbaycan cephe hattında Azerbaycan ordusunun Ermenistan mevzilerini hedef aldığı saldırıda, Ermenistan'a ait zırhlı bir aracın imha edildiği bildirildi.
Krizi tırmandıran Rusya, Türkiye'den aldığı yaş meyve - sebzeye ambargo uygularken Bosna-Hersek'ten bu ürünlere talep geldi.
Gazze Şeridi'nde, Mısır ordusu tarafından su pompalanması sonucu bir tünelin çöktü. 21 Filistinliden haber alınamıyor.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova ve Washington'un IŞİD'le ilgili karar tasarısı hazırladığını açıkladı.
Azerbaycan ordusu, Ermenistan'a ait bir insansız hava aracını düşürdü.
20 yılda bir gözden geçirilen Montrö Boğazlar Sözleşmesi, 2016’da günün şartlarına göre revize edilecek. Türkiye revizyon isteyecek.
Kırım Özerk Bölgesi'nin merkezi Simferopol'deki Rusya yanlısı belediye, Türk Caddesi'nin adını değiştirmeye hazırlanıyor.
6. Boğaziçi Zirvesi’nin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak. 80 ülkeden temsilcilerin katılacağı zirvede 750 milyon dolarlık iş hacmi bekleniyor. Facebook Twitter
Müslüman çoğunluğun yaşadığı bölgede bulunan toplu mezara en az 12 kişinin cesetlerinin gömüldüğü belirtildi
Rus gemisi boğazdan geçerken askerin verdiği füzeli pozdan sonra Ankara uyarısını yaptı...
Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler, günümüzde tesettürün içinin boşaldığını ifade ederek ciddi eleştirilerde bulundu.