Sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar Gazi Caddesi'ne akın etti.
Akıllı telefonlarla uyumlu olacak ilk 3D yazıcı OLO, çabukluğu ve pratikliği ile sunulmaya hazırlanılıyor.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya’nın Türkiye ile herhangi bir temasa hazır olmadığını, ilişkilerin normale dönmesi için Türkiye’nin adım atması gerektiğini belirtti.
The Guardian gazetesi, Avrupa’nın “şüpheli teröristler” listesindekilerin Türkiye’ye seyahat etmesine bilinçli olarak göz yumduğunu yazdı.
CHP, Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz başkanlığında bir heyeti, bazı temaslarda bulunmak üzere Mısır'a gönderdi.
Azerbaycan ordusunun saldırılarında Ermenistan'a ait askeri araçlar imha edildi.
Bursa'da 100 yıldır satı Fakih Camii'nde muhafaza edilen 200 yıllık Kur'an-ı Kerim çalındı.
Gaziantep'te 120 dönümlük arazide oluşturulacak 'İHH Yetim Hatıra Ormanı' için ilk fidanlar, yetimlerin elinden toprakla buluştu.
Tüm Uyku Tıbbı ve Teknologları Derneği (TUTDER) Genel Başkanı Dr. Nuriye Yılmaz, mevsim geçişlerindeki saat düzenlemelerinin yol açabileceği sosyal ve tıbbi problemleri anlattı.
İngiliz Bağımsız Basın Standartları Örgütü IPSO, gazetenin Paris saldırılarının ardından yayımladığı ve ülkedeki her 5 Müslümandan birinin IŞİD'e sempati duyduğunu iddia eden h
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, 'Müslüman karşıtı söylemler sadece DAEŞ’e hizmet ediyor' başlıklı bir makale yazdı.
Kazakistan hükümetinin bu sene başında aldığı karar üzere, vatandaşın elinde bulunan silahları teslim etmesi aksi taktirde cezai işlem uygulanacağı açıklandı
Yoluna dijitalde devam etme kararı alan İngiltere’nin en saygın gazetelerinden The Independent, son kez baskıya gitti
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çıkan çatışmada Azerbaycan ordusundan bir asker hayatını kaybetti.
Gün ışığından daha fazla yararlanmak için geçilecek olan yaz saati uygulaması bu gece itibari ile başlıyor