Myanmar Dışişleri Bakanı ve Devlet Başkanlığından sorumlu Suu Çii, Arakan Müslümanlarına yönelik insan hakları ihlallerini araştırmak için uluslararası komisyon istemediklerini söyl
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul etti. Görüşmede kabine değişikliği ve kongre hazırlıkları gibi konuların ele alındığı belirtildi.
Türkiye'deki hudut karakoluna ateş eden YPG'lilere misliyle karşılık veren TSK, Afrin'deki bazı terörist binalarını vurdu. Ancak olayın hemen ardından bölgeye giden Rus askerleri, vurulan
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli ile CHP lideri KEmal Kılıçdaroğlu ve 6 ChP'li hakkında hazırlanan ve dokunulmazlıklarının kaldırılmasını isteyen fezlekeler TBMM'ye gön
Suriye'de Esed rejiminin kuşatması altındaki Doğu Guta'daki Arbin Hastanesi, rejim veya Rus uçaklarının dünkü saldırılarında kullanılamaz hale geldi.
Emniyet Genel Müdürlüğünden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) emniyetteki mahrem yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonla ilgili basında yer alan haber ve yazılardaki b
Terör örgütü IŞİD Suriye-Irak sınırında mülteci kampına saldırdı. En az beş intihar bombacısının kendini patlattığı saldırıda en az 24 kişi hayatını kaybetti.
Almanya’nın Dortmund şehrinde hızlı tren raydan çıktı. Kazada 2 yolcu yaralandı.
Sözcü Gazetesinin Kayyum'da görev aldığını iddia ettiği AK Parti MKYK üyesi Zeynep Alkış sosyal medyada üzerinden açıklamalar yaptı.
Astana’da 3-4 Mayıs’ta düzenlenecek Suriye görüşmelerine saatler kala Rusya’dan ‘güvenli bölgeler’ önerisi geldi. Al Jazeera’nin edindiği bilgilere göre Moskova bu öneriyi ayrıntıl�
Etiyopya'da yarım asırdan fazladır ayakta kalmayı başaran, saman, bambu ve ahşap direklerle inşa edilen Tur-u Sina Camii, bölgedeki Müslümanları buluşturuyor.
Abdullah Gül ve Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan için düzenlenen üyelik törenine katılmazken, Davutoğlu salonda yerini aldı.
Avrupa'nın Müslümanlara karşı çifte standart uyguladığını belirten Paşayeva, "Avrupa Konseyinin Türkiye ile ilgili kararını kınıyoruz" dedi
Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı cuma namazı izninin diğer vakit namazlarına da uygulanması talebini, kurum içinde eda edilebilmesinin mümkün olması nedeniyle reddetti.
Amerikalı eski asker Luke Coffey Twitter hesabından ABD askerlerinin terör örgütü PKK'nın uzantısı olan YPG'lilerin cenazesine katılmasını sert bir dille eleştirdi.