Sosyal Medya

Güncel

Türkiye'nin vurduğu Afrin'deki YPG binalarına, Rusya kendi bayraklarını astı

Türkiye'deki hudut karakoluna ateş eden YPG'lilere misliyle karşılık veren TSK, Afrin'deki bazı terörist binalarını vurdu. Ancak olayın hemen ardından bölgeye giden Rus askerleri, vurulan binalara Rusya bayrağı astı.



Sincar'da vurulan binalarına "Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi"nin, Münbiç'in kuzeyindeki binalarına ABD, güney Münbiç'teki mevzilerine ise Esad bayrağı asarak Türkiye'nin operasyonlarını önlemeye çalışan terör örgütü YPG'nin bir bayrağı daha oldu.

BU SEFER DE RUS BAYRAKLARI ASILDI

Afrin'den Türkiye'nin hudut karakoluna taciz ateÅŸi açan YPG'lilere TSK misliyle karşılık verdi. Teröristlere ait bazı binalar, Türk topçusu tarafından yoÄŸun ateÅŸ altına alındı. Ancak sıcak çatışmanın ardından bölgeye kısa sürede Rus askerleri intikal etti. Bir süredir Afrin'de YPG'lilere kalkan olan Ruslar, YPG'nin vurulan binalarında teftiÅŸ yaptıktan sonra, bu binalara Rus bayrağı çekti.

Rusların ve teröristlerin paylaÅŸtığı görüntülerde, YPG'nin flaması ile Rusya bayraklarının birlikte dalgalandığı görülüyor.

 

RUS ASKERİ TERÖRİSTLERLE EL ELE

ÇeÅŸitli Suriye ve Kürtçe yayın yapan internet sitelerinde yer alan fotoÄŸraflarda, bir binanın çatısında Rusyabayrağı ile YPG'nin flamasının bulunduÄŸu görülüyor. Afrin'den paylaşılan fotoÄŸraflarda Rus askerleri, yüzü kar maskesiyle gizli ve üzerinde terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoÄŸrafının yer aldığı armalı üniforma giymiÅŸ YPG'liler birlikte görülüyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.