TSK komuta heyeti, bayramı yurtiçinde ve dışında Mehmetçikle birlikte geçiriyor. Genelkurmay Başkanı Siirt-Tillo’dayken, Özel Kuvvetler Komutanı Aksakallı ise Azez, Cerablus, Bab ve Başi
İsrail ordusu Gazze'de bazı noktalara saldırdı. Saldırılarda can kaybı ya da yaralanan olmadığı duyuruldu.
Strazburg'da başlayan AKPM Yaz Dönemi Genel Kurulunun gündeminde göç ve terörle mücadele yer alıyor.
CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, olağanüstü hale sıcak bakmadıklarını belirterek, "Türkiye'nin bir an önce olağanüstü halden kurtularak, normal düzene geçmesi gerekiyor. Umarım 19 Te
Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyen tatilciler Osmangazi Köprüsü'nde de yoğunluk oluşturdu. OGS ve HGS gişelerinden nakit para alındığını ileri süren bazı sürücüler
Geçtiğimiz Mart ayında Başkan Donald Trump tarafından görevden alınan eski New York Başsavcısı Preet Bharara, kariyerine medya sektöründe devam etmeye hazırlanıyor.
Elazığ Karakoçan ilçesi ile Bingöl il sınırı arasında teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.
Gazeteci yazar Tuna: Kılıçdaroğlu ısrarla “Kontrollü darbe” söylemini sürdürdü. Bunu Pensilvanya’nın servis ettiğini bilmeyen yok. Kılıçdaroğlu darbeyi sulandırıyor
Ramazan Bayramı'nın bir gün sonra kutlanmaya başlandığı Çin'deki Müslümanlar, bayram namazını kılmak için camileri doldurdu.
"Ramazan Bayramı mı, Şeker Bayramı mı" tartışmalarına gazeteci Murat Bardakçı, "bir okuma hatası" olarak tespit koyuyor.
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, bayram namazını Siirt'in Tillo ilçesinde vatandaşlarla beraber kıldı. Akar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz'da halkın darbecilere darbe vurduğunu belirterek, 'FETÖ'cülerin ayakta alkışladığı yürüyüşlerde bu milletin işi olmaz.' dedi.
Trump yönetimi, 21 yıllık Beyaz Saray'da iftar geleneğini bu yıl gerçekleştirmedi
Şanlıurfa'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, muvazzaf 11 subay ile bir astsubay tutuklandı.
Avrupa'da ibadete açık cami bulunmayan tek başkent Atina'daki Müslümanlar, bayram namazlarını mescitlerde kıldı