Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında, sınır hattındaki üs bölgelerine eylem hazırlığında oldukları belirlenen bölücü terör örg
15 Temmuz destanıyla ilgili ’Yerim destanınızı’ başlıklı köşe yazısı nedeniyle gözaltına alınan Yeliz Koray serbest bırakıldı.
Hükümet karşıtı protestolarda en az 80 kişinin hayatını kaybettiği Venezuela'da anayasanın yeniden yazılmasına karşı çıkan muhalifler, sembolik referandum düzenliyor.
İkinci Dünya Savaşı sırasında Paris'teki Yahudi topluluğunun kurbanlarını anma töreninde konuşan Fransız cumhurbaşkanı Le Pen'e saldırdı ve Fransa'nın Vichy rejimi ve Nazi işbirliği
İsrail polisi, cuma günü yaşanan olayların ardından kapattığı Mescid-i Aksa'nın kapılarını kademeli olarak açmaya başladı. Aranarak Aksa'ya girmeyi reddeden bazı Müslümarlar, uygula
Tunceli'de terör örgütü PKK mensuplarınca katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz için memleketi Gümüşhane'de cenaze töreni düzenlendi. Törene Milli Eğitim Bakanı Yılmaz ile Mi
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla TBMM'de anma programı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devlet, millet olarak güçlü olmak zorundayız." dedi.
Matematik ödülü Fields Madalyası'nı kazanan tek kadın olan İranlı matematikçi Mirzakhani, uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü.
ABD'de yaşayan Türkler, 15 Temmuz darbe girişiminin 1'inci yılında FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi için Beyaz Saray'ın resmi internet sitesinde imza kampanyası başlattı.
Uhud Savaşı'nda pek çok şehit verildi. Peygamberimizin amcası Hazreti Hamza da şehitler arasındaydı. Şehitler defnedildi Uhud dağının eteğine. Medine'ye dönüldüğünde evlerde hüzün
Türkiye'de milyonların katıldığı tören BBC, CNN ve Al Jazeera gibi dünyanın en büyük medya organlarında manşetten veriliyor.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ sanığının, "kahraman" anlamına gelen İngilizce "hero" yazılı tişörtle duruşmaya gelmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Gazeteci Hadi Özışık'tan 15 Temmuz'da millet ile kol kola yürümeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler...
Yaklaşık 3,5 yıldır cezaevinde bulunan Ermeni asıllı yazar Sevan Nişanyan , Foça Açık Cezavi’nden firar etti. Bu firarı sosyal medya hesabından duyuran Nişanyan firarını "3,5 sene yete
FETÖ'nün darbe girişiminin birinci yıl dönümü dolayısıyla şehitler için Çin, Pakistan, Malezya, Endonezya ve Azerbaycan'da anma törenleri düzenlendi.