Bağcılar'da, 4 aylık bebeğin kaçırılması olayına karışan 4 sanık hakkında, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "kasten öldürmeye teşebbüs" gibi suçlardan 5,5 yıldan 25'er yıl
Suriye iç savaşında IŞİD'e karşı savaşan İngiliz özel kuvvetlerinin bölgedeki ilk fotoğrafları BBC tarafından yayınlandı.
Kamuda FETÖ temizliği devam ediyor. 11 kriter ile verilen nota göre kendini gizleyen terör örgütü üyeleri deşifre edilerek görevden el çektirilecek.
Tobruk hükümeti, UCM'den devrik lider Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi hakkındaki kovuşturmayı durdurmasını talep etti
15 Temmuz'da gerçekleştirilen ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimiyle ilgili Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nda görevli Uzman Çavuş Yusuf Yaylacı, Albay Muhammet Tanju Poshor'
HSYK'nın FET֒cülerin yargıdan ayıklanması için 1500 kişilik ikinci dalga görevden alma kararnamesi hazırladığı belirtildi...
IŞİD'in Horasan lideri Hafız Sayid'in öldürüldüğü ileri sürüldü.
Pakistan'ın güneybatısındaki Belucistan eyaletinin başkenti Kuetta'da düzenlenen intihar saldırısında ölü sayısının 63'e çıktığı bildirildi.
Mısır'ın yarı resmi devlet gazeteleri milyonların katıldığı Yenikapı'daki "Demokrasi ve Şehitler" mitingini görmezden gelirken Arap medyası ve basını geniş yer ayırdı.
Sözcü Gazetesi'nin 15 Temmuz kanlı darbe günü darbe girişimi başlamada 5 saat önce yayınladığı 'Sözcü Erdoğan'ı buldu' haberi sebebiyle soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.
Genelkurmay Başkanlığını basan darbecilerin, kamera kayıtları ile personel giriş çıkışlarını tutan sunucuyu tankla imha etti ancak yedek sunucu, o gece yaşananları karartma girişimini
2'nci Komando Tugay Komutanlığı'nın taşınması, yerine Disneyland gibi büyük bir eğlence parkı yapılması için çalışma başlatıldı.
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit düşen "en kıdemli asker" Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk, arkadaşı Piyade Albay Davut Ala ile 66. Zırhlı Tugay'da verdiği mücadel
Pakistan'ın güneybatısındaki Belucistan eyaletinin başkenti Kuetta'da meydana gelen patlamada 30 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.
Batı basını Yenikapı’dan sonra da Türkiye ve Erdoğan karşıtı bir çizgide yayın çizgisini sürdürüyor. Avrupa basını üç partinin birlikte katılıp darbeyi protesto ettiği Türk siy