Cumhuriyet ve Sözcü Gazetesi, tekzip yayınlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi...
Şırnak'ta operasyon emrine can kaybı sayısının çok olacağı gerekçesiyle itaat etmeyen iki subaya haps cezası verildi
Avustralya'ya teknelerle ulaşmayı başaran mültecilerin tutulduğu Manus Adası Gözaltı Merkezi'ndeki sığınmacıların Papua Yeni Gine'ye yerleştirilmesine karar verildi.
Savunma Sanayi Müsteşarlığı tarafından ihale edilen "Havuzlu Çıkarma Gemisi"nin klaslama hizmeti sözleşmesi imzalandı.
Siirt'te PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi oldukları şüphesiyle 30 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda silah, mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirildi. Salı günü başlatı
Bülent Arınç katıldığı canlı yayında 1 Kasım seçimlerinde yeniden aday olmamasının sebeplerini anlattı.
AK Parti Ankara milletvekili adayı Cemil Çiçek, PKK'nın arkasında 28 devlet olduğunu öne sürdü.
IŞİD, ilk defa İbranice yayımladığı videoda, Kudüs ve Filistin'de 'tek bir Yahudi'nin bile kalmayacağını' söyleyerek İsraillileri tehdit etti.
New York'taki Türk ve Müslüman toplumu, camiler ve İslam hakkındaki ifadeleri nedeniyle Cumhuriyetçi Başkan aday adayı Trump'a, Brooklyn Belediye Başkanı Adams'ın da katıldığı basın a�
Şemdinli’deki 9 uzman doktordan 5’i terör başlayınca istifa edip gitti. Kalan 4 doktordan 3’ü de önceki günkü patlamadan sonra ayrıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının provaları dolayısıyla yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Myanmar’ın başkan adayı Aung San Suu Kyi seçim hazırlıkları yaparken ülkenin Rohingyalı mazlum Müslümanları seçim öncesi ve sonrası durumlarını anlattı.
Dönüşümdeki bürokrasi yüzünden 1 binanın yıkılma süreci 1 yılı buluyor. Tehlike arz eden on binlerce bina ise yıkılacağı günü bekliyor.
IŞİD, İbranice yayımladığı bir videoda, "Bu sadece laf değil. Size doğru ilerliyoruz. Kuzeyden, güneyden ilerliyoruz. Sina'dan ve her yerden ilerliyoruz" dedi
Sabah akşam içtiğimiz çayın bu kadar fazla derde deva olduğuna inanamayacaksınız...