Kuzey Kore rejimi, liderleri Kim Jong Un’un bir füzenin denizaltıdan fırlatılış anını izlediği görüntüleri dünyaya servis edildi.
Dün yayınlanan Beyaz Şov programına telefonla bağlanarak örgüt propagandası yapan Öğretmen Ayşe Çelik ismi sahte çıktı.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kamuoyunda “domuz gribi” olarak bilenen H1N1’den dolayı ölen hasta sayısının 12 değil, 2 olduğunu kaydetti
Washington yönetimi, ABD içinde ve dışındaki 'terör' faaliyetlerine karşı 'dijital dünyayı' da kapsayan yeni önlemleri açıkladı.
Diriliş Postası’ndan ayrılan ve yeni bir gazete kuracağı müjdesini geçtiğimiz günlerde veren gazeteci-yazar Hakan Albayrak, bugün twitter adresinden yeni gazetesinin kurulduğunu resmen duy
Abdulaziz Tantik, 'İslamcılığın Arayışı' kitabı etrafında Kayseri'de bir konferans verdi. Fatih Pala etkinlikten notlarını aktarıyor.
Türkiye’de domuz gribi teşhisi ve şüphesi ile hastaneye yatırılan kişilerin ve ölümlerin sayısı artıyor. Virüs, son 3 günde 7 ilde daha tespit edildi. Türk Toraks Derneği bu hastalı�
Ekim ayındaki ayaklanmada ilk bıçaklı eylemi gerçekleştirdiği iddia edilen Muhanned el-Halebi'nin evinin İsrail tarafından yıkıldığı öğrenildi.
Tokat Reşadiye'de 11 gündür kayıp Bayram ile Kaan'ı "Deli Engin" lakaplı kişinin kaçırdığı ihbarı geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkan aday adayı Hillary Clinton’a en yakın isimlerden Gillibrand’ın başkanlık yaptığı ABD Senato Heyetini kabul etti. Kabulde, Türkiye-ABD ilişkil
Katar Dışişleri Bakanı Atiyye, Madaya hakkında, "Esad rejimi insanları aç bırakmayı silah olarak kullanıyor ve onları kitlesel olarak cezalandırıyor. Bu savaş suçudur, insanlık karşı
TRT iki üst düzey yöneticisiyle yollarını ayırdı. TRT'de yaşanan depremin bu iki isimle sınırlı kalmayacağı konuşuluyor.
Güney Kore, Kuzey Kore'ye sınırına yerleştirdiği dev hoparlörler ile tekrar propaganda yayınına başladı.
Moody's, "Zayıf yuanın Çin ve dünyanın geri kalanı için daha geniş ve negatif etkileri olabilir" uyarısında bulundu.
Rusya, nükleer eğitim verdiği Türk üniversitelerin öğrencileriyle ilgili anlaşmayı iptal etti