Gökhan Özcan- Yeni Şafak
İstanbul Fatih’te sandıklar kapandı ve oylar sayılmaya başladı. Oyunu kullanan vatandaşlar, sandıktan çıkacak sonuçları heyecanla bekliyor.
Tunceli'de Demokratik Halk Dayanışması'nın Türkiye Komünist Partisi'nden (TKP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Fatih Mehmet Maçoğlu, 800 oy farkıyla seçimleri kazandıklarını a�
TÜSİAD, yerel seçimlerin geride kalmasıyla, önümüzdeki seçimsiz dönemin ekonomik, sosyal ve siyasal reform gündemi için önemli bir fırsat oluşturduğu değerlendirmesinde bulundu.
CHP’nin Şanlıurfa Siverek Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Bucak gözaltına alındı.
İçişleri Bakanlığı, seçimlerde 310 olayın meydana geldiğini, 2 kişinin seçim öncesi, 2 kişinin de seçim günü olmak üzere 4 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'daki olay nedeniyle Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu telefonla arayarak taziyelerini iletti.
Milli Savunma Bakanlığı, Metina ve Zap bölgelerine hava harekatı düzenlendiğini açıkladı.
Venezuela'da dün yaşanan ve büyük ölçüde giderilen 3'üncü kesintinin etkisinin sürdüğü saatlerde ülkede elektrikler 4'üncü kez kesildi.
Pütürge ilçesinde muhtar adaylarının tarafları arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
Amerikan yönetimi, yasa dışı göçmen konvoylarına kaynaklık ettikleri gerekçesiyle El Salvador, Guatemala ve Honduras'a yaptığı yardımları sonlandırıyor.
Edirne'deki yatalak hastalar seyyar sandıklarda oy kullandı.
Amerikan Washington Post yazarı David Ignatius, gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı öldüren Suudi ekibinin üyelerinin, ABD’de Arkansas merkezli bir şirket olan ve Dışişleri Bakanlığı lisans�
Temmuz 2018’de Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından kabulü yapılan ve Türkiye’nin ilk, dünyanın ise sahada test edilen dördüncü elektromanyetik topu olan ŞAHİ-209 Blok1’den sadec
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir, 'Makine Freze Kalıp fabrikası tarihi bir rol üstlendi. Burada nihai ortam oluştuğunda, Türkiye'ye çağ atlatacak çok önemli faaliyetlerin