Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında DAEŞ mensubu 25 terörist etkisiz hale getirildi.
Moskova'da Rusya Bilimler Akademisi Şarkiyat Enstitüsü Yakın ve Orta Doğu Ülkeleri Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 'Rusya'nın tarihi sınırlarında İslam Dünyası' konulu konfera
Azerbaycan Savunma Sanayi Bakanı Camalov, "Sistemin (Demir Kubbe) alımına yönelik Azerbaycan ve İsrail arasında mutabakat var" açıklaması yaptı
Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarhan, FETÖ'nün, Türkiye çapında bir Erzurum'da, bir de imam hatip okullarında kök salamadığını söyledi.
Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir, Almanya’nın her yıl düzenli olarak 30 milyon Euro’luk bütçe ayırarak Aleviler üzerinden Türkiye’yi karıştırmak istediğine dikkat
Tunuslu seyyar satıcı Muhammed Buazizi altı yıl önce kendisini yakarak birçok Arap ülkesinde halk hareketlerini başlattı ancak iktidarlar değişse de ülkelerdeki karışıklıklar devam edi
Kayseri'de askerleri taşıyan otobüse bombalı araçla yapılan hain saldırıdan hemen sonra vatandaşlar Türk bayraklarıyla olay yerine akın etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de gerçekleşen saldırıya ilişkin, "Türkiye, terör örgütlerinin ortak saldırısı altındadır. Gün farklılıklar üzerinden kısır çekişmelerle enerjim
Kayseri'deki hain saldırıda şehit olan ve yaralanan vatandaşlarımızın kimlikleri belli oldu.
Halep'teki kuşatmadan kurtulan ve ayağından yaralı olan Assef ve, 'Bulunduğumuz bölgede kan ve gözyaşından başka birşey yoktu. Halep'te Esed, insanları istediği gibi öldürüyor.' dedi.
Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliğince, Kayseri'deki terör saldırısıyla ilgili soruşturmayı etkileyecek yayınların yasaklanmasına karar verdi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu sabah saatlerinde Kayseri Erciyes Üniversitesi önünde meydana gelen saldırıyla ilgili açıklama yaptı.
Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşlardan sosyal medyada terörü destekleyen profilleri bildirmelerini istedi.
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El Bab operasyonunda yaralanan asker kaldırıldığı Gaziantep’teki hastanede şehit oldu.
Erciyes Üniversitesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısını anlatan görgü tanığı "Çok feci bir durumdu" dedi.