Kandil'deki terör hedeflerine yönelik dün gerçekleştirilen hava harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 9 oldu.
Suriye'de çatışan Beşşar Esed rejimi karşıtı gruplar Ahraru'ş Şam ve Heyet Tahrir Şam arasında anlaşma sağlandı.
Almanya'da iç istihbarat örgütünün başkanı Hans George Maassen, 'Türkiye'yi müttefik olarak değil hasım olarak gördüklerini' söyledi.
Dışişleri Bakanı Tillerson, Doha yönetimiyle imzaladıkları teröre karşı mutabakatın ardından Suudi Arabistan'ın başını çektiği ülkelerin Katar'ı tecriti bitirmesini beklediklerini
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Alman dostlarıma, tüm dünyaya şunu hatırlatmak istiyorum; Türkiye'yi karalamaya gücünüz yetmez. Bu tür şeylerle de bizi korkutmaya gücünüz hiç yetmez." dedi.
Halk TV'deki Medya Mahallesi programı ile hatırlanan Ayşenur Arslan'ın hesabı hacklendi. Haberi FETÖ'cü Emre Uslu duyurdu.
Uzun süreden beri bu konu konuşuluyor. Gerçekten de kurumlarda ciddi sorunlar var. İş üreten, proje üreten, fikir üreten, inisiyatif alan yeni açılımlar yapan çok az insan kaldı. Bürokra
İslam İşbirliği Teşkilatı, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlalleri ve hukuksuzluklarını görüşmek üzere daimi temsilciler düzeyinde olağanüstü toplanacak.
Başbakan Yıldırım, Kıbrıs Konferansına katılan heyet hakkında, "Heyet, Kıbrıs Rum tarafının çözüm konusundaki samimiyetsizliğini, sabırla görüşmeleri devam ettirerek açığa çı
Adada artan Rum mezalimine karşı 1974 yılında gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 43’üncü yıl dönümü idrak ediliyor. İşte operasyonun ayrıntıları…
Tahran'ı ülkedeki terör gruplarına destek vermekle suçlayan Kuveyt, İranlı 15 diplomatı sınır dışı etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İfade etmeliyim ki, evladım Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu şehit eden katillerle ilgili iki yıldır süren davanın sonuçlanması memnuniyet vericidir. Katil
İsrail iç istihbaratı ve ordusunun Mescid-i Aksa'da devam eden gerginlikten endişeli olduğu ve Başbakan Binyamin Netanyahu'ya "tansiyonu düşürmesi" tavsiyesinde bulunduğu bildirildi.
Endonezya, İsrail polisinin Mescid-i Aksa hatibi Şeyh Sabri'yi yaralamasını kınadı
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinden hudut hattındaki karakol ve üs bölgelerine teröristlerce yapılan taciz atışlarının ardından düzenlenen hava harekatın