'Kültürel tesis' denilerek 5 yıl önce temeli atılan cami-cemevi projesi için yargı süreci tamamlandı.
Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası ve Özel Halk ve Belediye Otobüsü İşverenler Sendikası üyesi bir grup özel halk otobüsü işletmecisi, İBB'den aldıkları paranın maliyetler
TSK'nın Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3055'e yükseldi.
Bankalara ödenmeyen krediler sebebiyle haczedilen mallara ilişkin açık artırmalara karşı çıkan grup ile polis arasında çıkan arbedede bir kişi yaralandı.
Karar yazarı Akif Beki, Mehmet Ocaktan'nın “Dindarların fanatizmle imtihanı” başlığı atlında kaleme aldığı yazıyı değerlendirdi.
İslam İşbirliği Teşkilatı, Müslümanlara yönelik şiddet olaylarının önüne geçmek için Sri Lanka hükümetinden somut tedbirler almasını istedi.
Moody’s Türkiye’nin kredi uzun vadeli tahvil notunu Ba1’den Ba2’ye düşürürken kredi notu görünümünü de durağandan negatife indirdi.
Balıkesir'de 4'üncü sınıf öğrencisi E.A evlerinin çatı katında tavana iple asılı halde bulundu. 10 yaşındaki çocuğun ölümünde 'Mavi Balina' oyununun etkisi olduğu iddia ediliyor.
SuperHaber yazarı Metehan Demir 24Tv ekranlarında katıldığı canlı yayında Türkiye ve ABD arasında Washington'da gerçekleştirilecek kritik toplantıyı değerlendirdi.
Ünlü Binbir Gece Masalları İslam coğrafyası başta olmak üzere dünyanın hemen her yerinde okunmuş ve anlatılmıştır. Bu masalların nasıl ve ne zaman ortaya çıktığı hakkında kesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 2 bin 960 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Canlı yayında tüm dünyaya Afrin konusunda da meydan okuy
Merkeze bağlı Besta bölgesinde odun toplamaya giden köylülere PKK'lı teröristlerin ateş açması sonucu bir genç hayatını kaybetti.
Fırat Kalkanı bölgesindeki Cerablus'ta bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre, 8 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
TSK'nın Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 940'a yükseldi. Harekat ise Cinderes bölgesinde yoğunlaştı. TSK ve ÖSO Afrin merkezine
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın planlandığı gibi devam ettiği