Darbe girişiminin püskürtülmesiyle yalanlara başvurarak halkı galeyana getirip iç savaş çıkarmaya çalışan FETÖ'cüler, Malatya Paşaköşkü'yle ilgili provokatif ve gerçek dışı habe
ABD'de yaşayan Türkler, Beyaz Saray'ın internet sitesinde FETÖ lideri Gülen'in iadesi için imza kampanyası başlattı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz'daki darbe girişimiyle ilgili, Parti Meclisi ve TBMM Grubu üyeleriyle olağanüstü toplantı yaptı. Toplantıda, CHP'nin, söz konusu darbe gi
Yunanistan Başbakanı Çipras, Türkiye'de kalkışmaya katılan ve helikopterle Dedeağaç'a kaçan askerlerin iadesine ilişkin sürecin başlatıldığını bildirdi.
Darbe girişiminin devamı için silah dağıtılacağı istihbaratı üzerine Riva'da yapılan aramada 7 adet M16 ve 4 adet MP5 ile çok sayıda mermi ele geçirildi.
AB Komisyonu Üyesi Oettinger, Erdoğan'ı darbe girişimini demokratik temel hakları daha da kısıtlamak için kullanmaması yönünde uyardı.
Meclis ile emniyet binalarına atılan bombaların "PKK'ya Kuzey Irak'ta hava harekatı düzenlenecek" yalanıyla yükletildiği belirtildi.
Savcılık talimatıyla havalimanına giden polisler askerleri gözaltına almaya gitmişlerdi. O sırada askerlerin ateş açtığı öğrenildi.
AFAD İstanbul İl Müdürü Gökay Atilla Bostan darbecilerle bağlantısı olduğu iddiasıyla görevden alındı.
FETÖ'cü askerler, gözaltı işlemi için Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen polislere ateş açtı, çatışma çıktı.
Cumhurbaşkanının kaldığı otele saldırı düzenledikten sonra ormana kaçan yaklaşık 40 kişilik asker için operasyon başlatıldı.
Bir dönem Fethullah Gülen'e en yakın isimlerden olan Hayati Küçük yaptığı açıklamada, darbe emrini bizzat Gülen'in verdiğini belirtti.
FETÖ'cü hainlerin ikinci darbe girişimini planladığı Konya 3. Hava Jet Üssü'ne operasyonu başlatıldı. Çevik Kuvvet ekipleri üssü ablukaya aldı.
Darbe girişimini fırsat bilen kimliği belirsiz kişiler, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Müşteşar Hakan Fidan adına sosyal medyada sahte hesaplar oluşturdu.
FETÖ'cü askerlerin yapmak istediği darbenin gecesinde yaşananların detayları ortaya çıkıyor.