İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, Suriye'de geçici ateşkes niteliğindeki çatışmaların işe yaramayacağını ve Suriye'nin federal sisteme geçmeleri gerektiğini söyledi.
Suriye'nin kuzeybatısında yer alan İdlib kentinde Nusra Cephesi, ABD'nin silah desteği yaptığı Özgür Suriye Ordusu'na bağlı 13. Tümen'e saldırdı. Grup, Nusra Cephesi tarafından silah de
Taiz'de HDG ile Husiler arasında çıkan çatışmalarda 27 kişi öldü, 29 kişi yaralandı
Azerbaycan-İran sınırında kanun dışı geçiş yapmaya çalışan grup, Azerbaycan hudut muhafızları arasında çıkan çatışmada 5 Bangladeş vatandaşı öldürüldü.
Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde, PKK'nın polise uzun namlulu silahlarla saldırması sonucu çıkan çatışmada PKK'nın Sur sorumlusunun öldüğü bildirildi.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Kilis sınır hattında konuşlu birlikleri tarafından, Azez'deki IŞİD hedeflerine yönelik top atışı başlatıldı.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün gece zırhlı polis aracına düzenlenen bombalı saldırıdan sonra şiddetli çatışmalar yaşandı.
Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında dün gece çıkan çatışmada, 10 Ermeni askerinin öldürüldüğü açıklandı.
Beyda'da Husiler ile Hadi yanlısı HDG arasında çıkan çatışmalarda 13 militan ile 1 milis öldü
Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi, Güneydoğu’daki çatışmalarla ilgili bildiri yayımladıktan sonra açılan 500’ü aşkın soruşturmada 30'dan fazla akademisyenin işten çıkartıld
HDP’li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılması için hazırlanan fezlekeler Meclis Başkanlığı’na ulaştı. AK Parti’nin bu konudaki kararı belirleyici olacak. Al Jazeera, HDP’li ve
İran Devrim Muhafızları Komutanlığına mensup Tuğgeneral Hasan Ali Şemsabadi'nin Suriye'deki çatışmalar sırasında öldürüldüğü bildirildi.
Operasyonların dün sona erdiği ancak sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesinde aralarında vali yardımcıları ile İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ın da bulunduğu heyetin ince
Suudiler Arabistan öncülüğünde kurulan koalisyon ile Husiler arasındaki çatışmalardan dolayı bir yılda 2.4 milyon kişinin mülteci haline geldiği açıklandı.
İran yönetimi, dünya pazarında petrol satışını yapmak amacıyla Iraklı Kürtlere kritik bir teklifte bulundu... Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin petrol sahasındaki sıcak gündemi yenid