Gülen örgütünün, MİT'in takibine takılmamak için 2014 yılından itibaren özel şifreyle mesajlaşmaya başladığı, şimdiye kadar 56 bin kişinin bu şifreli uygulamayı kullandığı tesp
Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası başlayan demokrasi nöbetleriyle ilgili yeni bir öneri sundu. Erdoğan, "Biz bu demokrasi nöbetini önümüzdeki hafta pazar günü (7
Halep'te bugün açılan insan koridoruyla kentten çıkan Suriyeliler Türkiye'ye doğru yürümeye başladı.
Irak'ta IŞİD'in Ramadi kentinin doğusundaki son kalesi olarak bilinen Cezire el-Halidiye'nin kurtarılması için operasyon başladı
Edirne'de, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, 15 Temmuz'da açığa alınan 30 komiser gözaltına alındı.
Darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında TRT Erzurum Müdürlüğü'nde 1 kişi gözaltına alındı, daha önce serbest bırakılan 1 kişi ise tutuklandı.
Rusya'dan Halep'e yönelik başlattıkları son operasyon ile ilgili açıklama geldi.
Anayasa Mahkemesi'nde (AYM) FETÖ/PDY soruşturması başlatıldı. Yüksek mahkemede 56 kişi görevden alındı, bir kısmı gözaltında.
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde meydana gelen hasarlar, birçok sigorta şirketi tarafından "lütuf ödemesi" adı altında karşılanmaya başlandı.
15 Temmuz darbe girişimi gecesi köprüleri kapatan askerler, köprüye girmek için toplanmaya başlayan sivillere böyle ateş etti.
Paralel Yapı ile doğrudan ve dolaylı bağlantısı olanların emeklilik işlemlerine sınırlama getirilirken, haklarında yargı kararı bulunanların maaşları kesilecek.
Cambridge Üniversitesi'nde yürütülen çalışma çerçevesinde bilim adamları insan beyninin en fazla değişime uğrayan bölgelerini belirledi. Araştırmaya göre bu bölgeler, 14 ila 24 yaşl
15 Temmuz kanlı darbenin arkasından Gülen'in çıkmasının ardından tüm Türkiye'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar başladı. Operasyonlar sırasında FETÖ'nün kadın y
Darbe girişimi gecesi Sabiha Gökçen'de "Halka ateş aç" emrini yerine getirmeyip "Biz vatan haini değiliz" diye bağırarak tankın içinde intihar eden Astsubay Ferhat Daş'ın vatandaşlar tara
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının Mısır'da toplanmaya başladığı ve başkent Kahire'yi bölge karargahı olarak kullanacakları iddia edildi.