Bağımsızlık referandumu isteyen Katalonya ile buna karşı çıkan İspanya devleti arasında gerilim yükselmeye başladı.
İstanbul'da ikili eğitim yapan okullarda dersler en erken saat 08:00'de başlayacak.
Açlık grevi yapan tutuklu Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın, "silahlı terör örgütüne üye olmak", "Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet" ve "terör örgütü propaganda
MEB, Fırat Kalkanı Operasyonu ile IŞİD'ten temizlenen Cerablus, Azez, Çobanbey için eğitim hamlesi başlattı. Bölgede 150 bine yakın öğrenci, 17 Eylül Pazar günü dersbaşı yapacak.
Belçika'da mahkeme, aralarında PKK'nın sözde Avrupa elebaşlarının da olduğu 36 kişi ve kurumun terörle mücadele kanunları çerçevesinde yargılanamayacağına hükmetti.
Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Katma Değer Vergisi (KDV) ile ilgili yaptığımız çalışmada bir oran indirimi asla söz konusu değil." ifadesini kullandı.
İçişleri Bakanı Soylu, HDP'li Tuğluk'un annesinin cenazesinde yaşananlarla ilgili, "Gerekli idari ve adli tahkikatlar da başladı, ilgili gözaltı işlemleri de başlamıştır." dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğrencilerin gün aydınlanmadan yola çıkmasının engellenmesi için yayınladığı genelgeye göre illerdeki okul başlama saatleri bu kural göz önünde bulund
Brezilya Federal Yüksek Mahkemesi, yolsuzluk yapmakla suçlanan Devlet Başkanı Temer ile ilgili soruşturma başlatılmasını kararlaştırdı.
Geçtiğimiz günlerde Selman el Avde gibi dünyaca ünlü vaiz ve alimleri tutuklayan Riyad yönetimi, yeni başlattığı dalga ile çok sayıda akademisyeni tutukladı.
Irak Başbakanı İbadi, IKBY'nin 25 Eylül'de gerçekleştirmeyi planladığı bağımsızlık referandumunu reddettiklerini yineleyerek, ülkenin bölünmesine izin vermeyeceklerini söyledi.
23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Tarakçı, "Devletin kararlılığı, adaleti ve merhameti, vatandaşların da desteğiyle terörü bu toprakların 40 yıllık kaderi olmaktan çıka
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyadaki paylaşımı nedeniyle hakkında idari soruşturma başlattığı Salih Zeki Çakıroğlu’nun iş akdine son verdi. Çakıroğlu büyük tepki çeke
İçişleri Bakanı Soylu, "Bizim devlet olarak vatandaşla aramızda bir güven tesis etmemiz lazım. Bu konuda 'tuzak radar' olarak ifade edilen uygulamayı kaldırdık" dedi.
FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne mensup oldukları tespit edilerek kamu görevinden ihraç edilen ve haklarında suç duyurusunda bulunulan eski MİT personeli ile bunlarla ilişkileri tespit edi