İngiliz Independent on Sunday gazetesinin tecrübeli Orta Doğu muhabiri Patrick Cockburn, Irak Kürtlerinin siyasi ve askeri olarak her zamankinden önemli olsalar da "meteliğe kurşun attıkların
Suudi Arabistan'ın DAEŞ ile mücadele kapsamında Suriye'ye 150 bin askerlik ordu gönderme programı yürütüyor. Ordunun Suriye'ye Türkiye üzerinden girmesi planlanıyor.
Birleşik Arap Emirlikleri, ABD öncülüğündeki DAEŞ karşıtı koalisyon çerçevesinde Suriye’ye asker göndermeye hazır olduklarını açıkladı.
"Askeri casusluk" davası sanığı Başbuğ, evinde ele geçirilen hard disklerdeki DNA örneklerinin Fetullah Gülen ve paralel yapı tutuklularına ait olup olmadığının belirlenmesi için DNA �
İran, 'Suriye’ye asker göndermeye hazırız' diyen Suudi Arabistan'ı sert sözlerle tehdit etti.
İran'ın, son iki haftada Suriye'deki çatışmalar sırasında ölen asker sayısının 26'ya yükseldiği bildirildi.
Sur'da hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması sırasında PKK'lı teröristlerle girdikleri çatışmalarda 4 asker yaralandı.
Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği'nin mahkeme yoluyla baskısı sonucu, Pentagon, Irak ve Afganistan'da ABD askerleri tarafından gözaltına alınan ve şiddet içeren soruşturmalarla ilgili 1
Körfez ülkelerinden Bahreyn, Suudi Arabistan'la birlikte Suriye'de savaşması için asker göndermeye hazır olduklarını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın 'Türkiye Suriye'de askeri operasyonlara hazırlanıyor' iddiası için "gülerek karşılıyorum" dedi.
PKK'nın Suriye uzantısı olan PYD, zorunlu askerlik kapsamında silah altına girmeyen kişilerden 'lüks vergisi' adı altında para alıyor.
Mali'de mavi bereli askerlerin konakladığı Palmeraie Otel'e düzenlenen baskın sona erdi.
Suriye'nin Lazkiye kırsalında Bayırbucak Türkmen bölgesindeki çatışmalarda esir alınan rejim askeri R.Y, kentin sahil cephesinde yaklaşık 700 Rus askeri bulunduğunu söyledi.
Diyarbakır Sur'da çıkan çatışmalarda 2 asker şehit oldu, biri ağır 3 asker yaralandı. Şırnak Valiliği de Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 1 polisin şehit
Mali'li yetkililer, silahlı kişilerin Timbuktu kentinde BM İstikrar Misyonu'nun askerlerin kaldığı bir otele baskın düzenlediğini açıkladı.